GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο εξωτερικό δεν είναι όλα ρόδινα

Ρεπορτάζ για τη νέα γενιά μεταναστών έκανε η Ερτ προβάλλοντας τους κινδύνους που ελλοχεύει η απόφαση πολλών νέων και όχι μόνο να φύγουν...

Ρεπορτάζ για τη νέα γενιά μεταναστών έκανε η Ερτ προβάλλοντας τους κινδύνους που ελλοχεύει η απόφαση πολλών νέων και όχι μόνο να φύγουν στο εξωτερικό αναζητώντας καλύτερη τύχη.
Δυστυχώς, πολλοί πέφτουν θύματα απάτης από επιτήδειους ξένους αλλά και Έλληνες, οι οποίοι τους «τάζουν λαγούς με πετραχείλια» και τελικά ταξιδεύουν στο εξωτερικό αντικρίζοντας μία διαφορετική πραγματικότητα…
Δεν είναι εύκολο να βρει κάποιος μία στέγη, χρειάζεται να πληροί, ειδικά ο μετανάστης, συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως επίσης η εύρεση εργασίας δεν είναι μία εύκολη υπόθεση.
Όποιος παίρνει μία αντίστοιχη απόφαση πρέπει να είναι εφοδιασμένος με ορισμένα προσόντα και να γνωρίζει ακριβώς τι θέλει να κάνει.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μία κυρία στο ρεπορτάζ, ούτε στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θέσεις εργασίας, αυτοί που απορροφούνται είναι αυτοί που κυρίως κατέχουν εξειδικευμένες γνώσεις.
Γι’ αυτό προσοχή σε όσους νέους φεύγουν στο εξωτερικό, μην σας «σπρώχνει» το άγχος σε βεβιασμένες αποφάσεις και μην εγκαταλείπετε την Ελλάδα, εκτός κι εάν έχετε σίγουρη θέση που σας περιμένει.
ΠΥΓΜΗ.gr
kafeneio-gr.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. ολοι γαμιεστε21 Νοε 2012, 11:43:00 μ.μ.

    πακιστανοι γιναμε, δυστυχως. αυτο ειναι το ΜΟΝΟ σιγουρο!
    οσο για εξω, οποιος φευγει ρισκαρει. οπως και οι τριτοκοσμικοι που ερχονται εδω.


    βρωμιαρηδες πολιτικοι
    σκατα στα λεφτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση