GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ποιο μοντέλο «μέτρησε» ο κ. Φούχτελ την παραγωγικότητα εργαζομένων

Στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, δηλώσεις όπως αυτή του κ.Φούχτελ ευλόγως δημιουργούν αντιδράσεις και εντάσει...


Στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, δηλώσεις όπως αυτή του κ.Φούχτελ ευλόγως δημιουργούν αντιδράσεις και εντάσεις, οι οποίες με τη σειρά τους, έχουν ως αποτέλεσμα να παραπλανούν και να συσκοτίζουν τις πραγματικές προσπάθειες εξυγίανσης και ανασυγκρότησης, που η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα έχει κάνει με πολύ κόπο και μεγάλες θυσίες. Αυτό αφορά και το πολιτικό προσωπικό και τους εργαζομένους σε αυτήν, η προσφορά των οποίων δεν μπορεί να απαξιώνεται από κανένα.
Είναι ενδιαφέρον επίσης να μάθουμε με ποιο μοντέλο «μέτρησε» ο κ. Φούχτελ την παραγωγικότητα εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ελλάδας και Γερμανίας, και αν σε αυτό το μοντέλο του συνέκρινε και την αντιστοιχία των μισθών τους.
Τέλος, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι οι πραγματικές σχέσεις συνεργασίας και αλληλοβοήθειας έχουν αποτελεσματικότητα όταν όλες οι πλευρές ενεργούν και αναγνωρίζουν εμπράκτως τις αρχές της αλληλοκατανόησης και της ισοτιμίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση