GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέρκελ: Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις για ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ συναντήθηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μετέβη στο Βερολίνο. Όπως ή...

Με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ συναντήθηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μετέβη στο Βερολίνο.
Όπως ήταν αναμενόμενο η Άνγκελα Μέρκελ και ο Ταγίπ Εντογάν συζήτησαν σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση…
, καθώς και για τον εμφύλιο πόλεμο στην γειτονική της Τουρκίας, Συρία, και το προσφυγικό ζήτημα που προκύπτει από αυτές τις εξελίξεις.
Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι οι Βρυξέλλες θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. «με καλή πίστη, και παρά τις διαφωνίες».
Από την πλευρά του ο Τούρκος πρωθυπουργός σχετικά με το Κυπριακό ανέφερε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος του είχε εκμυστηρευτεί κατά το παρελθόν, ότι και η ίδια θεωρούσε λάθος την ένταξη της χώρας το 2004.
«Αυτό ήταν ένα σοβαρό λάθος και το λάθος συνεχίζεται με αυξανόμενες συνέπειες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ερντογάν, μιλώντας για την περίπτωση της Κύπρου, η οποία έχει την περιστρεφόμενη προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση