GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: «Βαλλιστικοί πύραυλοι» κατά της Κρήτης!

«Πόλεμος» έγινε τις τις τελευταίες εβδομάδες στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, προσομοιάζοντας σενάριο από μια ενδεχόμενη μελλοντική σύ...

«Πόλεμος» έγινε τις τις τελευταίες εβδομάδες στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, προσομοιάζοντας σενάριο από μια ενδεχόμενη μελλοντική σύγκρουση στην Μέση Ανατολή με χρήση βαλλιστικών πυραύλων και άγριες αερομαχίες με απόλυτο ηλεκτρονικό χάος.
Η Ελληνική νησίδα Μακρά – ΝΑ της Ανάφης – προσομοίωσε το έδαφος του …
Ιράν από όπου εκτοξεύτηκαν οι δύο «βαλλιστικοί πύραυλοι« κατά της Κρήτης και τους οποίους εξουδετέρωσαν εγκαίρως και επιτυχώς αντιπυραυλικά συστήματα Patriot της Γερμανικής Αεράμυνας που βρίσκονται στο Πεδίο Βολής Κρήτης για άσκηση-αξιολόγηση από το ΝΑΤΟ.
Στο πλαίσιο της άσκησης Rapid Arrow 2012 – που παρουσίασαν »Τα Νεα Σαββατοκύριακο» σε ρεπορτάζ του Λουκά Δημάκα – εκτοξεύτηκαν πολλές δεκάδες πύραυλοι Patriot (περίπου 50) και Stinger (12) από δυο μονάδες – αφρόκρεμα της Γερμανικής Αεράμυνας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟικού σχεδιασμού.
 ΒΙΝΤΕΟ: «Βαλλιστικοί πύραυλοι» κατά της Κρήτης!
Η άσκηση,όπως επισημαίνουν ειδικοί αναλυτές ανέδειξε και επιβεβαίωσε τρία στοιχεία:
-Το σταθερό προσανατολισμό της Συμμαχίας στη ανάπτυξη της αντιπυραυλικής ασπίδας και στη Ευρώπη σε σημείο που, να καταγράφεται μια »αντιπυραυλική υστερία».
– Τη θεώρηση της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου ως ένα πιθανό »σκηνικό» βαλλιστικής – αντιβαλλιστικής δράσης που ενισχύεται και από την ταυτόχρονη πραγματοποίηση αυτές τις ημέρες μεγάλης κοινής αμερικανο-ισραηλινής αντιπυραυλικής άσκησης με βάση το Ισραήλ!Αλλά και το ότι η Γερμανία έκανε ταυτόχρονα και βολή από φρεγάτα εντός του ΠΒΚ.
– Τη σημασία του Πεδίου Βολής Κρήτης (ΠΒΚ- NAΜFI) ως το μοναδικό με ΝΑΤΟικές προδιαγραφές για την δοκιμή της αντιπυραυλικής ομπρέλας των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης.
Στη συγκεκριμένη άσκηση που είναι η συνέχεια της περυσινής Rapid Arrow – πάλι από το ΠΒΚ-NAMFI – όπου έγινε η πρώτη με live εκτόξευση αντιπυραυλικού βλήματος με εντολή από το Στρατηγείο Αεράμυνας του ΝΑΤΟ στην Γερμανία. πήραν μέρος – διαδοχικά – 2 Μεραρχίες της γερμανικής Αεράμυνας και ήταν παρόντες ο διοικητής και ο υποδιοικητής, αντιστοίχως. Συνολικά ασκήθηκαν 490 στρατιωτικό της Γερμανίας από τις 17 Σεπτεμβρίου που άρχισε να φθάνει το πρώτο κλιμάκιο προετοιμασίας.
Η βολή από την Μακρά
Το σενάριο που προέβλεπε την εξουδετέρωση απειλής από δύο βαλλιστικούς πυραύλους ήταν ουσιαστικά το τελευταίο και έγινε την Πέμπτη και την Παρασκευή.Οι στόχοι -τζετ που προσομοίωναν τους βαλλιστικούς πυραύλους μεταφέρθηκαν στην Νήσο Μακρά με »Σινούκ» του ελληνικού Στρατού.
Σύμφωνα με το σενάριο ο εντοπισμός των πυραύλων έγινε από γερμανική φρεγάτα – συνολικά ήταν τρείς στην ευρύτερη περιοχή – η οποία και έδωσε τον στόχο στο κέντρο επιχειρήσεων του Πεδίου Βολής Κρήτης. Ο πύραυλος εξουδετερώθηκε 40 χλμ. από τα παράλια της Κρήτης σε μεγάλο ύψος. Πρίν ο πύραυλος -απειλή είχε ανέλθει στην στρατόσφαιρα ( μεταξύ 10-50 χλμ ύψος) και μετά άρχισε να κατεβαίνει απειλητικά!.Αν αποτύγχανε η αναχαίτιση υπάρχει σύστημα προσγείωσης ή προσθαλάσσωσης του στόχου αλλά και αυτοκαταστροφής του Patriot.
Διαφήμιση

kafeneio-gr.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. Τουρκία και Γερμανία βάλανε μπροστά το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους για τον διαμελισμό της Ελλάδας όπως έγινε με τη Γιουγκοσλαβία, και αυτό για την Γιουγκοσλαβία αποδεικνύετε με το ότι στο τέλος αυτής της άθλιότητας οι ωφελημένοι είναι η Τουρκία που αύξησε και εδραίωσε την παρουσία της μέσω των μουσουλμάνων στην περιοχή αυτή που επηρεάζει και καθοδηγεί εναντίων της Ελλάδος, και η Γερμανία με την άμεση επιρροή της και εξάρτηση που πέτυχε σε χώρες που προέκυψαν από τον διαμελισμό της.
    Τώρα στην Ελλάδα κάποιων πολιτικών, όλου του πολιτικού φάσματος, που τους χρειάζεται ένα Νέο Γουδί, οι μεν με την ανικανότητα τους να προφυλάξουν την χώρα από την εισβολή των λαθρομεταναστών από την Αλβανία, την Τουρκία κυρίως αλλά και από την Βουλγαρία και συγκεκριμένα από εκεί, αυτούς που η Τουρκία προόριζε να παίξουν στην χώρα αυτή ρόλο διαμελισμού αλλά η Βουλγαρία τους απομόνωσε, τους έδιωξε, και η Τουρκία τους προώθησε στην Ελλάδα για τον ρόλο που θα παίξουν και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες που η Τουρκία έστειλε και στέλνει στην πατρίδα μας ως έποικους με ένα και μόνο σκοπό, την αλλοίωση του πληθυσμού και που το πετυχαίνει καθώς με την οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα οι Έλληνες και οι Έλληνιδες φεύγουν για άλλες πατρίδες και μένουν οι λαθρομετανάστες οι οποίοι μαθημένοι από την πατρίδα τους με ένα κομμάτι ψωμί και αν το είχαν, μπορούν και αντέχουν την φτώχεια, και από την άλλη οι Αριστεροί που στο όνομα της αλληλεγγύης αλλά μάλλον του συμφέροντος, και μάλιστα σκοτεινού σε κάποιες περιπτώσεις συμφέροντος τους, ζητούν από την επίσημη πολιτεία την πλήρη προστασία τους ( δεν έχουν φτάσει στο σημείο ακόμη να ζητήσουν να τους κάνουμε όλους Δημόσιους Υπαλλήλους)
    Έτσι ο Τσίπρας ζήτησε προεκλογικά να έρθουν στην Ελλάδα οι οικογένειες τους και να δώσουμε σε όλους ικανές συνθήκες διαβίωσης, στην Ελλάδα που δεν έχει να θρέψει τα παιδιά της και πάνε στο εξωτερικό ( αυτό το διατυμπανίζουν σε κάθε τους ομιλία)
    Παράλληλα από τον Σύριζα Ρένα Δούρου υπεύθηνη Εξωτερικών Υποθέσεων σε συνέντευξη της στην τουρκική εφημερίδα TODAY’S ZAMAN, 9 Μαΐου 2012/ ( http://www.renadourou.gr/index.php/2012/05/interviews-158/ς )
    αναγνωρίζει ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ Τουρκικές μειονότητες στην Ελλάδα λέγοντας, the Panhellenic Socialist Movement (PASOK) and the ND, have huge responsibilities because Turkish minorities became the victims of their discriminatory policies. “SYRIZA has always been the responsible political force that wants to guarantee the rights of minorities, especially during these very difficult times
    Έτσι ο Αχμέτ Ντοβούτογλου σε μικρό διάστημα στηριζόμενος και στην συνέντευξη της κυρίας Δούρου, είπε στην Τουρκική Βουλή ότι η Τουρκία πρέπει να προστατέψει τις ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Επειδή όμως η Ελλάδα άρχισε κάτι να κάνει για τους λαθρομετανάστες έρχεται από το πουθενά ο κύριος Σόρος εκπροσωπώντας Τουρκία και Γερμανία που τρόμαξαν επειδή φύγανε λίγοι λαθρομετανάστες και είπε ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα για να βελτιωθεί η ζωή των μεταναστών, σπιτάκια, σαντουιτσάκια, κλπ ( για να ρίξει στάχτη στα μάτια θα δώσει κανένα φράγκο και αλλού) , προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να μείνουν στην Ελλάδα για πάντα..
    Έτσι με το φευγιό των νέων Ελλήνων, την γήρανση του πληθυσμού, την αγαμία, και την ατεκνία των Ελλήνων λόγω κρίσης και την οριστική εγκατάσταση των λαθρομεταναστών θα αλλοιωθεί υπέρ των Μουσουλμάνων ο πληθυσμός της Ελλάδας, και η Τουρκία που τους έχει στο χέρι θα κάνει ότι θέλει στην Ελλάδα, δηλαδή θα την κάνει Τουρκική Επαρχία Πάνω σε αυτό η Γερμανία που βλέπει πετρέλαιο να αρπάξει κανένα κομμάτι Ελλάδας μέσω αναταραχής που θα κάνουν οι λαθρομετανάστες πληρωμένοι από τον Σόρος, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ…..
    Όποιοι αφήσουν να έρθουν στην Ελλάδα χρήματα του ΣΟΡΟΣ είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 90/100 ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΝΟΗΤΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 10/100 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση