GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έγδυσαν» ένα εργοτάξιο από τις καλωδιώσεις του!

Επί δυο μερόνυχτα «έγδυναν» με την ησυχία τους ένα εργοτάξιο στην Φθιώτιδα δυο Έλληνες «κυνηγοί» χαλκού, που δεν άφησαν καλώδιο γι...


Επί δυο μερόνυχτα «έγδυναν» με την ησυχία τους ένα εργοτάξιο στην Φθιώτιδα δυο Έλληνες «κυνηγοί» χαλκού, που δεν άφησαν καλώδιο για καλώδιο στην εγκατάσταση! Η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 22.000 ευρώ, χωρίς να υπολογιστούν οι τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν σε επτά ξύλινες κολώνες της Δ.Ε.Η. και στον ηλεκτρολογικό πίνακα του εργοταξίου!
Οι κλοπές έγιναν σε δυο… δόσεις , η πρώτη μεταξύ 9 και 13 Αυγούστου και η δεύτερη τα ξημερώματα της 19ης του ίδιου μήνα. Και τις δυο φορές, οι δράστες ηλικίας 55 και 24 χρόνων παραβίασαν τα λουκέτα της μπάρας περίφραξης του εργοταξίου στην θέση «Κοκκινόβραχος» στις Μεξιάτες Υπάτης και μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό.
Την πρώτη φορά έκλεψαν ηλεκτρικά καλώδια μήκους 550 μέτρων και καλώδια τηλεφώνου μήκους 100 μέτρων, ενώ κατέστρεψαν τον ηλεκτρολογικό πίνακα ξηλώνοντας όλα τα εξαρτήματα. Κατά τη δεύτερη εισβολή τους άρπαξαν ηλεκτρικά καλώδια μήκους 300 μέτρων, καλώδια τηλεφώνου μήκους 300 μέτρων και δίκτυα αέρα μήκους 600 μέτρων!
Από τις έρευνες που έκανε η Ασφάλεια Λαμίας, προέκυψαν τα στοιχεία των δύο δραστών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή και άλλων συνεργών τους στις κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση