GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο

Είναι τόσο ακριβή που δεν μπορείς ούτε να την κοιτάξεις! Η McLaren F1, ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, ε...

Είναι τόσο ακριβή που δεν μπορείς ούτε να την κοιτάξεις! Η McLaren F1, ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, είναι κάτι σαν ιερό Δισκοπότηρο για τους συλλέκτες σπορ αυτοκινήτων. Κάθε φορά που γίνεται γνωστό ότι πωλείται ένα από τα ελάχιστα «αντίτυπα» του μοντέλου, οι υποψήφιοι αγοραστές σχηματίζουν ουρά!
Κι όλα αυτά, παρόλο που η τιμή τους ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια λίρες.
Η τελευταία McLaren που τέθηκε προς πώληση «έπιασε» αισίως 5 εκατομμύρια ευρώ και έγινε το πιο ακριβό σύγχρονο αυτοκίνητο.
Το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάστηκε το 1998, πιάνει τα 100 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα ξεπερνά τα 330 χλμ/ώρα.
Η McLaren έχει κατασκευάσει 64 αυτοκίνητα F1, τα οποία έχουν πωληθεί σε αστέρες όπως ο «Mr. Bean» Ρόουαν Άτκινσον και ο τηλεπαρουσιαστής Τζέι Λίνο.
Ο Άτκινσον μάλιστα, φρόντισε να διαλύσει τη δική του McLaren, μόλις λίγο καιρό αφότου την αγόρασε.
 Αυτό είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο
H McLaren που πωλήθηκε…
 Αυτό είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο
…και εκείνη που διέλυσε ο Ρόουαν Άτκινσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση