GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για νέα αφετηρία έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

«Υπάρχει νέα αφετηρία, είναι η ώρα της “αντεπίθεσης” για τη χώρα, εμείς εδώ θα διαμορφώσουμε τώρα με κάθε λεπτομέρεια αυτή τη νέα αφετηρ...

«Υπάρχει νέα αφετηρία, είναι η ώρα της “αντεπίθεσης” για τη χώρα, εμείς εδώ θα διαμορφώσουμε τώρα με κάθε λεπτομέρεια αυτή τη νέα αφετηρία», τόνισε αναφερόμενος στα αποτελέσματα του Eurogroup ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στην εν εξελίξει ευρισκομένη κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Πολιτικής Γραμματείας και της Οργανωτικής Γραμματείας, με τη συμμετοχή των υπευθύνων περιφερειακής ανασύστασης και των γραμματέων των Τομέων του Κινήματος, στην Ιπποκράτους.
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «η διαπραγμάτευση όλους αυτούς τους μήνες και ιδίως τις εβδομάδες που μεσολάβησαν από την ψήφιση των μέτρων, έδειξαν ότι διεξάγεται διαρκώς σκληρή και επικίνδυνη μάχη ανάμεσα στην ορθολογική και την ανορθολογική εκδοχή της Ευρώπης».
«Η πρωτοβουλία των κινήσεων για την εθνική αντεπίθεση ανήκει στην ελληνική κοινωνία και το μεγαλύτερο κίνητρό της είναι αυτό που βιώνει ο πολίτης. Έχουμε πλήρη συνείδηση των δυσκολιών, των θυσιών και των βαρών του», είπε και τόνισε ότι «το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είναι ένα πολύ δύσκολο εξάμηνο, αλλά το 2013 είναι και ο χρόνος της “στροφής”, ο χρόνος τους πρωτογενούς πλεονάσματος, ο χρόνος που θα μπούμε στον δρόμο της εξόδου από την κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση