GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μ. Κεφαλογιάννης: Τώρα που η σύζυγος μου είναι στη λίστα Λαγκάρντ την αγαπώ περισσότερο

 O βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Μανώλης  Κεφαλογιάννης, βέβαιος ότι τα χρήματα που βρέθηκαν ...

 O βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Μανώλης  Κεφαλογιάννης, βέβαιος ότι τα χρήματα που βρέθηκαν ...
στην ελβετική τράπεζα δεν ήταν της συζύγου του κυρίας Graziella Grollo απευθυνόμενος  χαμογελώντας σε συναδέλφους του βουλευτές έλεγε «τώρα που έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι στη λίστα Λαγκάρντ, την αγαπώ ακόμα περισσότερο»
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη»,τα χρήματα  ήταν του παππού και της γιαγιάς της και είχαν τοποθετηθεί εκεί πριν από αρκετά χρόνια.

6 σχόλια

  1. καλο ειναι να μας εξηγησει γιατι ειναι και γιατι αυτη η κυρια παραδιδει λιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως δημοσιεύουν «Τα Νέα», η απάντηση ήταν απλή και αποτυπωνόταν με γλαφυρό τρόπο στην πολύ προσεκτικά διατυπωμένη ανακοίνωση. Μέσες άκρες, για όλα έφταιγε η θεία του η Αγλαΐα... Ήτοι, η πρώτη εξαδέλφη του πατέρα του Αγλαΐα Γ. Παγκάλου, η οποία πέθανε και τον κατέστησε κληρονόμο με διαθήκη. Ως εκ τούτου, «επέρχεται μία ριζική αλλαγή στη φορολογική κατάσταση του έως τότε άκληρου Θ. Πάγκαλου, ο οποίος ακόμη έως και σήμερα πασχίζει για να αποδεχθεί και να καταγράψει διάφορα αγροτεμάχια που του περιήλθαν», όπως αναφερόταν στη διευκρινιστική δήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. από ενα βλαμμενο σαν και σενα δεν θα περιμενε να ακουσει κανένας άλλη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ
    ΜΑΝΕΣ ΕΙΣΤΕ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε πούστη μου να είχα και εγώ μια γιαγιά να έχει χρήματα εκεί πριν το 1940 !!!!

    Τι είναι αυτά ρε καραγκιόζη είναι υπεύθυνη απαντήσει; σε λίγο θα μας πει ο Τσοχατζόπουλος θα μας πει ότι ήταν του αγωνιστή παππού του.. Αυτά να να τα βλέπουν οι χωριανοί σου οι ΑΝΩΓΙΑΝΟΙ που σε ψηφίζουν , αλλά τι να βλέπουν; έχετε διορίσει ΌΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΌ, τους ρωτάς τι δουλειά κάνεις και απαντούν είμαι Ανωγειανοςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση