GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος να δηλώσει Πακιστανός ο Κασιδιάρης! (Βίντεο)

«Δεν πληρώνει ο Πακιστανός εισιτήριο; Δηλώνεις κι εσύ Πακιστανός…» αναφέρεται σε βίντεο που ανήρτησε στο youtube η Χρυσή Αυγή. Σ...


«Δεν πληρώνει ο Πακιστανός εισιτήριο; Δηλώνεις κι εσύ Πακιστανός…» αναφέρεται σε βίντεο που ανήρτησε στο youtube η Χρυσή Αυγή.
Στο βιντεάκι το οποίο προώθησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ηλίας Κασιδιάρης απεικονίζεται συνέλευση των μελών του κόμματος.
Λαμβάνοντας τον λόγο ένας άνδρας αναφέρεται στην λαθρεπιβίβαση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι Πακιστανοί μπαίνουν στα λεωφορεία χωρίς να ακυρώσουν εισιτήριο και όταν τους βρίσκουν οι ελεγκτές απλώς τους κατεβάζουν από το όχημα.
Αναφέρει επίσης ότι «εμείς πληρώνουμε το πρόστιμο» για λάβει την απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη: «Άρα ποια είναι η μαγκιά; Δηλώνεις Πακιστανός»!
Μάλιστα…

2 σχόλια

  1. Αν καταλαβα καλα, οι αλητες -ανδρεικελα,που παριστανουν την κυβερνηση,θριαμβολογουν,και εμεις "πετυχαμε' "και εμεις τα καταφεραμε" και τετοια,επειδη τους δωσαν την δοση οι Ευρωπαιοι αφεντικα,ραιτ???
    Φυσικα θα την ξεσκισουν οι αλητες..

    Και φυσικα ΕΓΩ δεν θα παρω μια..
    ΕΓΩΩΩΩ μου ειπαν οι αλητες ΠΡΕΠΕΙ να πληρωσω!!(!!!) για να παρουν αυτοι οι αλητες την ..δοση!!!!!!!

    Παιδια....
    Το πραμα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..
    ΠΡΕΠΕΙ να εκτελεσουμε αυτους τους αλητες..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανακουφίστηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση