GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντυπωσιακή ανάκαμψη για την αυστραλή πρωθυπουργό

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η δημοτικότητα της εργατικής κυβέρνησης στην Αυστραλία. Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Newspoll η κυβέρνηση ...

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η δημοτικότητα της εργατικής κυβέρνησης στην Αυστραλία. Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Newspoll η κυβέρνηση μειοψηφίας της Τζούλιας Γκίλαρντ κάλυψε μια διαφορά δέκα μονάδων τους τελευταίους μήνες.
Μετά την καταμέτρηση και των δεύτερων προτιμήσεων οι Εργατικοί συγκεντρώνουν 50%, όσο και ο αντιπολιτευόμενος Συνασπισμός Φιλελευθέρων-Εθνικών.
Όπως εκτιμάται από πολιτικούς αναλυτές, η ολίσθηση του Συνασπισμού στις δημοσκοπήσεις οφείλεται στο γεγονός ότι η καμπάνια του Τόνι ‘Αμποτ κατά του φόρου του άνθρακα και, κατ’ επέκταση, της κυβέρνησης αποδείχθηκε άνευ ουσίας.
Μάλιστα, ενώ στελέχη του κόμματός του πιστεύουν ότι ο αρχηγός τους πρέπει να αλλάξει πορεία, αυτός δήλωσε ότι θα συνεχίσει με την ίδια στρατηγική και ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι στην ουσία ένα «δημοψήφισμα» του λαού στον φόρο του άνθρακα.

1 σχόλιο

  1. Από τα 31 δισ. ευρώ τα 24 δισ ευρώ θα πάνε στις Τράπεζες και τα υπόλοιπα για αποπληρωμή τόκων άλλων δανείων. Γι' αυτό και οι βουλευτές της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κα ΔΗΜΑΡ ( κωλοτουμπες ) το σκέφτονται το ΝΑΙ ! Για τις Τράπεζες ! Στα @@ τους, εσύ, τα παιδιά σου, οι γονείς σου, τα φάρμακά σου, ο γιατρος σου. Γραμμένο σε έχουν, Νεοδημοκράτη, Πασοκτζή, Αριστερέ ! Καρφάκι δεν τους καίγεται αν χάσεις το σπίτι σου, τη δουλειά σου, τη ζωή σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση