GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για παράνομη σχέση με τη Ν. Θεοδωρίδου κατηγορεί το Ν. Μακρόπουλο η πρώην γυναίκα του

Για παράνομη σχέση με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου κατηγορούσε τον Νίκο Μακρόπουλο η εν δια...


Για παράνομη σχέση με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου κατηγορούσε τον Νίκο Μακρόπουλο η εν διαστάσει σύζυγος του, όπως υποστηρίζει ο τραγουδιστής στην αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει. Τον τελευταίο χρόνο, ο Νίκος Μακρόπουλος είχε μετακομίσει στη Γλυφάδα και επικοινωνούσε με την 45χρονη σύζυγό του μέσω... εξώδικων!
«Είχα πρεμιέρα με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα, σε έξαλλη κατάσταση και λίγο πριν την αναχώρησή μου για το χώρο εργασίας, μου πέταξε έξω από το σπίτι, στις λάσπες του δρόμου, όλα τα ρούχα μου, ακόμη κι εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο που θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου», αναφέρει ο τραγουδιστής στην αγωγή διαζυγίου του. Μάλιστα, όπως συνεχίζει, το επεισόδιο αυτό ήταν η αφορμή για να εμφανιστεί «με ρούχα σε τραγική κατάσταση» στην πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος, αλλά και μπροστά στα μέσα ενημέρωσης που ζητούσαν δηλώσεις!
Από την πλευρά της, η 45χρονη υποστηρίζει πως ο Νίκος Μακρόπουλος την έβριζε και την απειλούσε: «οι όποιες επαφές είχαμε εμπεριείχαν πάντα απειλές, ύβρεις, προσβολές... Στη μητέρα μου είπε εν εξάλλω κατάσταση ότι θα μου κάνει κακό, με περισσότερες λεπτομέρειες», αναφέρεται στην δική της αίτηση διαζυγίου.

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΚΑΙ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ 5000 ΜΕΧΡΙ 10000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΑΣΙΤΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΕΡΓΗΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ !

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 1999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση