GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η πορεία του ΚΚΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία του ΚΚΕ, για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι διαδηλωτές θα φθάσουν στην αμερικανική πρεσβεία και από εκεί...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία του ΚΚΕ, για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι διαδηλωτές θα φθάσουν στην αμερικανική πρεσβεία και από εκεί θα συνεχίσουν μέχρι την πρεσβεία του Ισραήλ, στο Παλαιό Ψυχικό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχιζόμενες επιδρομές κατά της Γάζας.
Η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το Ισραήλ που κατέχει συριακά και παλαιστινιακά εδάφη βομβαρδίζει τη Γάζα στις πλάτες των Παλαιστινίων, προσπαθεί να δημιουργήσει προγεφύρωμα για να χτυπήσει τη Συρία και στην συνέχεια το Ιράν.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε μία κατάπτυστη στρατιωτική συμφωνία με το Ισραήλ που σημαίνει ότι η Ελλάδα έτσι ή αλλιώς έχει διάθεση εμπλοκής στον πόλεμο με τις βάσεις ή με κάτι περισσότερο. Είμαστε ριζικά αντίθετοι σε αυτήν τη συμφωνία που δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα των δύο λαών αλλά με την ενεργητική συμμετοχή στη διαπάλη για τους δρόμους της ενέργειας και τους δρόμους του πετρελαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση