GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς… έτριξε τα δόντια στους συνεργάτες του!!!

Μέσα στην φρίκη των ημερών ο πρωθυπουργός βρέθηκε και προ ενός περίεργου ζητήματος. Και επειδή ο Αντώνης Σαμαράς δεν ανέχεται το κ...


Μέσα στην φρίκη των ημερών ο πρωθυπουργός βρέθηκε και προ ενός περίεργου ζητήματος. Και επειδή ο Αντώνης Σαμαράς δεν ανέχεται το κενό επιχείρησε να δώσει νόημα στην συλλογική συμβίωση των συνεργατών του. Γιατί ακούστηκαν διάφορα το τελευταίο χρονικό διάστημα- και μάλλον υπερβολικά- για τις μεταξύ τους σχέσεις. Ο κ. Σαμαράς, λοιπόν, βρήκε χρόνο μέσα σ’ όλα αυτά που τον απασχολούν και τους κάλεσε στο γραφείο του. Του εξήγησε- όπως μου είπε αυτόπτης μάρτυρας- ότι θα πρέπει άμεσα να εγκαταλείψουν την λογική της απληστίας της εξουσίας αλλά και όποιο εγωκεντρικό ένστικτο τους διακατέχει καθώς και την ναρκισσιστική αδιαφορία για όλα έξω από το άτομό τους. Οι παλιοί και στενοί του συνεργάτες κατάλαβαν καλά το νόημα των λόγων του Πρωθυπουργού και συμφώνησαν να μην επιτρέψουν στο μέλλον την διαρροή τέτοιων σχολίων. Πάντως διαβεβαίωσαν τον κ. Σαμαρά ότι υπάρχει αρκετή δόση υπερβολής σε όσα έχουν λεχθεί για το επίπεδο των σχέσεων που έχουν μεταξύ τους… Και το θέμα έκλεισε, προς το παρόν τουλάχιστον. Πηγή: «Πρώτο Θέμα»
Ο κ. Σαμαράς, λοιπόν, βρήκε χρόνο μέσα σ’ όλα αυτά που τον απασχολούν και τους κάλεσε στο γραφείο του.
Του εξήγησε- όπως μου είπε αυτόπτης μάρτυρας- ότι θα πρέπει άμεσα να εγκαταλείψουν την λογική της απληστίας της εξουσίας αλλά και όποιο εγωκεντρικό ένστικτο τους διακατέχει καθώς και την ναρκισσιστική αδιαφορία για όλα έξω από το άτομό τους.
Οι παλιοί και στενοί του συνεργάτες κατάλαβαν καλά το νόημα των λόγων του Πρωθυπουργού και συμφώνησαν να μην επιτρέψουν στο μέλλον την διαρροή τέτοιων σχολίων.
Πάντως διαβεβαίωσαν τον κ. Σαμαρά ότι υπάρχει αρκετή δόση υπερβολής σε όσα έχουν λεχθεί για το επίπεδο των σχέσεων που έχουν μεταξύ τους…  Και το θέμα έκλεισε, προς το παρόν τουλάχιστον. 
Πηγή: newpost.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση