GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιωτόπουλος: Οι ένοπλες δυνάμεις είναι κομμάτι του ελληνικού λαού

«Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει προχωρήσει ταχύτατα με την πλήρη καταγραφή των ακινήτων, διότι δεν μπορεί να είναι εγκαταλελειμμένη» υ...

«Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει προχωρήσει ταχύτατα με την πλήρη καταγραφή των ακινήτων, διότι δεν μπορεί να είναι εγκαταλελειμμένη» υπογράμμισε σε παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παγιωτόπουλος, σχετικά με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των ενόπλων δυνάμεων.
«Μέσα σε 5 μήνες κάναμε ένα έργο που δεν έγινε επί 30 χρόνια και το προχωρούμε ταχύτατα, διότι όταν γίνονται περικοπές σημαντικές, θεωρούμε ότι η περιουσία πρέπει να αξιοποιηθεί. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι κομμάτι του ελληνικού λαού», τόνισε, επίσης, ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Σε ότι αφορά τα θέματα συνεργασίας για τη λαθρομετανάστευση, ο υπουργός χαρακτήρισε ως «εξαιρετικά σημαντική» τη συνεργασία με το υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. «Έχουμε διαθέσει ήδη μετά από αίτημά τους 18 στρατόπεδα», ανέφερε ο ίδιος.
Μικρή ένταση μάλιστα επικράτησε μεταξύ του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου και του κ. Παναγιωτόπουλου σχετικά με το στρατόπεδο στη Χίο.

3 σχόλια

  1. Η οργή του κόσμου με τα νέα μέτρα που συγκεκριμενοποιούνται κάθε μέρα είναι τεράστια. Τα ποσοστά του ΄Σύριζα, των Ανεξάρτητων Ελληνων και της Χ. Α θα αυξηθούν ή και θα διπλασιαστούν τους επόμενους μήνες. Τα 3 κόμματα μαζί , σε λίγο, δεν θα συγκεντρώνουν ούτε το 20% των πολιτών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΦΛΙΙΙΙΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
    ΑΕροψεκασμένε 10.01, τζάμπα εντελώς.

    Βραδυφλεγής βόμβα η Κ.Ο. των ΑΕροψεκασμένων για την προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Όσο εντείνονται οι δηλώσεις συνεργασίας τόσο αυξάνεται η μουρμούρα από βουλευτές που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και έχουν μεγαλώσει με τα ιδανικά της δεξιάς παράταξης και βλέπουν ότι οι "παρείσακτοι" επιδιώκουν συνεργασία με Τατσόπουλο, Κωνσταντοπούλου και τον μαοϊστή ..Ρινάλντι!

    Μάλιστα, από τα όσα ακούγονται στο παρασκήνιο, κάποιοι σ’ αυτή την προσέγγιση θα βρουν «πάτημα» για να ανακοινώσουν την διαφοροποίησή τους από την γραμμή του κόμματος σε τέτοιες τακτικές, κάτι που ήδη έχει κάνει, σε ήπια μορφή, ο Κ. Μαρκόπουλος.

    Από την άλλη, στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επικρατεί το γνωστό αλαλούμ, μερικοί πιστεύουν στη γραμμή Τσίπρα «τα δίνουμε όλα, τα δεχόμαστε όλα, αρκεί να γίνουμε κυβέρνηση» και άλλοι δεν δέχονται με τίποτα μια τέτοια πολιτική αφομοίωση, ιδιαίτερα ενός κόμματος όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όπου κυριαρχούν οι "φασίστες".

    * Αν τα πράγματα δεν ήταν τραγικά για τη Χώρα θα λυνόταν το στομάχι μας απο μια τέτοια συνεργασία.

    Ε, ρε και να ήμουν απο μια πλευρά να παρακολουθώ σύσκεψη συνργασίας ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Μαριά με συμμετοχή Τατσόπουλου και Κουϊκ με ολίγη απο Χαϊκαλή και Σκουρλέτη και τι στον κόσμο.

    Το απόλυτο μπάχαλο που μπροστά του η πιο επιτυχημένη επιθεώρηση θα έμοιαζε με μελο.

    Δυστυχώς όμως ένα τέτοιο εγχείρημα θα ήταν η απόλυτη καταστροφή της Πατρίδας και δεν θα έμενε σε κανένα
    η διάθεση για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο που δεν ΥΠΆΡΧΟΥΝ ένοπλες ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ από την εποχή της ΤΡΟΙΑΣ, υπάρχουν οι συμμαχικές ΔΥΝΑΜΗΣ...Και αυτές της αυτόνομες ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ δύναμης που ονειρευόντε οι Χρυσαυγητες , κάποιοι νομίζουν ότι ΥΠΆΡΧΟΥΝ κι'ολας.

    ΕΕΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΊ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ,και ιδικά στην Ελλάδα , κόψετε λοιπών το παραμύθι περί ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟΥ ΕΝΔΌΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΤΡΑΤΟΎ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση