GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: "Σκοτώθηκαν" για τα μάτια της Χάλι Μπέρι! Φωτογραφίες που σοκάρουν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την συμπλοκή του πρώην, Γκάμπριελ Όμπρι, και του νυν, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, συντρόφου της Χάλι Μπέρι ...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την συμπλοκή του πρώην, Γκάμπριελ Όμπρι, και του νυν, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, συντρόφου της Χάλι Μπέρι την Ημέρα των Ευχαριστιών. Οι εικόνες είχνουν το άσχημα χτυπημένο πρόσωπο του Γκάμπριελ ενώ το περιστατικό του άγριου καυγά μεταξύ των δύο ανδρών, ετκυλίφθηκε συνέβη μπροστά στην κόρη του.
«Ο Ολιβιέ απείλησε να με σκοτώσει», δήλωσε ο Γκάμπριελ Όμπρι, πρώην σύζυγος της Χάλι και πατέρας της κόρης της στο TMZ. Απαιτώντας με την σειρά του δικαστική εντολή που να απαγορεύει στον Μαρτίνεζ να τον πλησιάσει σε απόσταση λιγότερη από 50 μέτρα.
Ένα ακόμη επεισόδιο στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει επειδή η Μπέρι θέλει να μετακομίσει στην Γαλλία με τον Ολιβιέ και ο πρώην της (με την σύμφωνη γνώμη του δικαστηρίου) δεν την αφήνει. Σύμφωνα με τον 36χρονο, όταν πήγε να αφήσει την κόρη του στο σπίτι της Μπέρι για την ημέρα ευχαριστιών, ο Μαρτίνεζ έσκυψε και του ψιθύρισε στο αυτί στα γαλλικά «Μακάρι να μπορούσε να σε πλακώσω στο ξύλο αυτή την στιγμή. Είσαι τυχερός που είναι μπροστά το παιδί». Οπότε και εκείνος αντέδρασε.
Αυτή την στιγμή το δικαστήριο καλείται να αποφασίσει ποιόν από τους δυο σκοπεύει να απελάσει πίσω στην χώρα του (τον Μαρτίνεζ στην Γαλλιά και τον Όμπρι στον Καναδά), ενώ υπάρχει κίνδυνος να χάσει και η Μπέρι την κηδεμονία του παιδιού καθώς έχουν ενημερωθεί οι σχετικές υπηρεσίες για να ερευνήσουν το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση