GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στουρνάρας «κόβει» το αγγελιόσημο;

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΑΡΟΝ» την απόφασή του να κοπεί το αγγελιόσημο, αποκάλυψε ο κύριος Στουρνάρας σε κορυφαίο στέλεχος της ...


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΑΡΟΝ» την απόφασή του να κοπεί το αγγελιόσημο, αποκάλυψε ο κύριος Στουρνάρας σε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ.
Βέβαια, η κατάργηση του αγγελιόσημου (του ειδικού τέλους αντί εργοδοτικής εισφοράς που πληρώνουν οι διαφημιζόμενοι, υπέρ των ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ) όπως είναι φυσικό, αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

1 σχόλιο

  1. Αμάν, και τι θα κάνουν οι δημοσιογράφοι χωρίς νταβατζιλίκι; Εγώ λέω να επεκταθεί: εκτός από τους υπολογιστές, εκτυπωτές, φωτοτυπικά και διαφήμιση, να πληρώνουν ένα τέλος και για κάθε αυτοκίνητο, μηχανάκι και ποδήλατα. Και λόγω ανεργίας, να μπει ένα ειδικό τέλος στο λογαριασμό της ΔΕΗ, για τους άνεργους στα ΜΜΕ. Τόσα χρόνια έκαναν πλάτες οι άνθρωποι στους πολιτικούς και τώρα να μείνουν στην ψάθα; (τρόπος του λέγειν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση