GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τετ α τετ Λοβέρδου- Χρυσοχοΐδη...

Συνάντηση διάρκειας περίπου 50 λεπτών, είχαν σήμερα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.  Πληροφορίε...

Συνάντηση διάρκειας περίπου 50 λεπτών, είχαν σήμερα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
 Πληροφορίες αναφέρουν ότι αμφότεροι διαπίστωσαν συμφωνία στις εκτιμήσεις τους για την πορεία του ΠΑΣΟΚ και τα εσωκομματικά εν γένει.
Θυμίζουμε ότι οι Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης αν και τηρούν αποστάσεις από τις πολιτικές επιλογές του Ευάγγελου Βενιζέλου, είναι μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που τάχθηκαν υπέρ της υπερψήφισης των μέτρων.
ΒΑΓΙΑΚ
Πηγή: newpost.gr

4 σχόλια

  1. Ολοι έξω από τη Βουλή σήμερα το απόγευμα μετά τις 6 ! Κάτω η χούντα των 3 κομμάτων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχησα για να γραψω ενα σχολιο στην αναρτηση και στο λεπτο καταλαβα οτι εχω τετοια κρυαδα και ψυχρα στην καρδια μου με αυτους ολου που ουτε να τους σχολιασω θελω. Οχι για τα μετρα αλλα γιαυτα που εκαναν πριν-κατα την διαρκεια και μετα την ΓΑΠ εποχη. Μονοι τους κατεστρεψαν το κομμα (αυτο στην οργη ποιος νοιαζετε) αλλα κυριως την χωρα. Γιατι εαν απο την αρχη συνεργαζοντουσαν ολοι μαζι με μονο τα αρχικα μετρα τωρα θα ειχαμε ξεφυγει. Δυστηχως, με τα λαθη δεν λεω, αλλα κυριως με τις καθυστερησεις και τις συνομωσιες τους εχουμε αυτο το αποτελεσμα και τον Κωλοτουμοα του ζαππειου Μαγκα με την υπογραφη του νεου Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΜΗΠΩΣ ΧΕΣΤΗΚΕ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι οι δεξιοι να πατε στη ΝΔ..
    υποκριτες κωλομαγκες πασοκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση