GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντράγκι: Με πρωτογενές πλεόνασμα η Ελλάδα εξασφαλίζει το μέλλον της στην ευρωζώνη

Με θετική σκοπιά βλέπει το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωζώνη ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, σε πρωινή συνέντευξη που παραχώρησε στο γ...

Με θετική σκοπιά βλέπει το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωζώνη ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, σε πρωινή συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe1.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτή τη συμφωνία του Eurogroup. Η συμβολή της απόφασης ήταν να κατεβάσει το ελληνικό χρέος σε ανεκτά επίπεδα. Να επιτρέψει στην Ελλάδα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις της και την οικονομική της πολιτική», δήλωσε ο Ντράγκι, ερωτηθείς για το αν η Ελλάδα θα μπορέσει να σωθεί και να παραμείνει στην Ευρωζώνη με τα 43 δισ. ευρώ.
«Παράλληλα, έχουν παρθεί πολλές δεσμεύσεις. Ένα σημαντικό και καθησυχαστικό στοιχείο αυτής της συμφωνίας είναι η δέσμευση των ηγετών να παρέμβουν εκ νέου και να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση και μελλοντικά, εάν η Ελλάδα φθάσει να έχει πρωτογενές πλεόνασμα», πρόσθεσε.
«Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα, εάν η Ελλάδα θα συνεχίσει να παραμείνει στην ευρωζώνη. Η απάντηση είναι θετική», κατέληξε ο Μάριο Ντράγκι.

3 σχόλια

  1. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ EθNIKH ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.
    ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΕΣΚΕΣΙ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ !!!!
    ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΡΟΘΣΚΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ! Γροθιά στα όρνεα του Σόρος , στις βουβουζέλες των ΜΜ”Ε” και στους καθημερινούς των καναλιών Ντινόπουλο και Αδωνι.

    Σε μία ιστορικής σημασίας απόφαση, η Αμερικάνικη δικαιοσύνη πάγωσε την εκβιαστική σκευωρία των τοκογλύφων ενάντια στην αγωνιζόμενη Αργεντινή.

    Πάγωσε όμως και το χαμόγελο στα χείλη από τα παπαγαλάκια και τις βουβουζέλες που πανηγύριζαν για την πρόσκαιρη δικαίωση των τοκογλύφων, των παρακρατικών, των λούμπεν παρακρατικών και των ...εκδοτικών συγκροτημάτων.

    Οι οικονομικοί δολοφόνοι επιτίθενται ξανά στην Αργεντινή για να ανατρέψουν τις Εθνικές μεταρρυθμίσεις. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ..

    Βλέπετε δικαιωθήκαμε. Αλλά διασύρθηκαν και όλοι που προέβαλλαν μία εφέσιμη απόφαση φιάσκο, ως αποκρυπτογράφηση της Αμερικάνικης πολιτικής στο θέμα του …Ελληνικού κουρέματος!

    Η απόφαση είναι σταθμός εάν συνδυαστεί με την πολιτική της ηρωϊκής προέδρου, που σχετίζεται με τις επανεθνικοποιήσεις του δημοσίου πλούτου που είχαν ξεπουλήσει τα ασπόνδυλα του εκεί μνημονίου.


    ΒΑΛΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ..ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ..ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΗΤΕ ΑΡΧΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλοι σχολιαστες (και οι δυο ποιο πανω) μαζι σας χωρις καμια ενσταση αλλα με μια προϋποθεση να παμε στην Ανεξαρτητη Ελληνικη Πολιτικη. Μας εγγυαστε το μισθο και την συνταξη μας?? και με ποιο τροπο. Κανας ανθρωπος στον πλανητη δεν συναινει να του κοβουν μισθους επιδοματα και συνταξεις και στηριζει μιαν αλλη πολιτικη που θα τγου προσφερουν με εγγυηση αυτα που αναφερω. Ακουσατε ή διβασατε ποτε κανεναν να το αναλυει και να εξειδικευει αυτα που λεει?? Οχι λεω εγω. Το σκετο και τσιτατο Ανεξαρτητη Ελληνικη Πολιτικη ειναι των γηπεδων να ξεσηκωνουν τα πληθη οχι να πεισουν φοβισμενους ανθρωπους. Τα ταμεια αν δεν παρουν κρατικη επιχοριγηση ακομη και μετα τον πετσοκομα των συνταξεων συνταξεις δεν ειναι ικανα να δωσουν. Απαντηστε απο που θα βρεθουν οι ποροι αμεσα και μετα συζηταμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση