GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε διάλογο καλεί το ΠΑΣΟΚ τους διαφωνούντες και τη ΔΗΜΑΡ

Σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα συνοχής μεταξύ των βουλευτών του και της Δημοκρατικής Αριστεράς, το ΠΑΣΟΚ απευθύνει κάλεσμα σε δ...

Σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα συνοχής μεταξύ των βουλευτών του και της Δημοκρατικής Αριστεράς, το ΠΑΣΟΚ απευθύνει κάλεσμα σε διάλογο το κόμμα του Φώτη Κουβέλη και τους διαφωνούντες της Ιπποκράτους, αλλά και όσους κατευθύνθηκαν «για δικούς τους λόγους στον ΣΥΡΙΖΑ».
Στην πολυσέλιδη ανακοίνωση που εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, αναφέρει, σε δραματικούς τόνους, ότι «το πολιτικό κενό που έχει δημιουργηθεί με ευθύνες όλων μας στον χώρο της κεντροαριστεράς, στον προοδευτικό χώρο, κινδυνεύει να μετατραπεί σε κενό για την ίδια την Ελλάδα».
Επίσης, η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι «η εντολή του λαού στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου ήταν σαφής. Ήταν εντολή πολιτικής σταθερότητας και συσπείρωσης ευρύτερων δυνάμεων που στήριξαν και στηρίζουν την παραμονή της χώρας στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα και το ευρώ».
Αφού επαναλαμβάνει ότι «το ελληνικό πρόβλημα έχει τις ιδιαιτερότητες του αλλά πρωτίστως είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα», επισημαίνει ότι «η λύση του περνά μόνο μέσα από μια συνολική πολιτική λύση για τις χώρες της ευρωζώνης. Το ΠΑΣΟΚ με την στήριξη του στην σημερινή κυβέρνηση αυτό επεδίωξε και αυτό πρέπει να επιδιώκει να πετύχει».
«Ο πρωθυπουργός μας καλεί όλους, κόμματα και βουλευτές, υπό την πίεση και το δίλημμα για την σωτηρία της χώρας, να ψηφίσουμε μέτρα και αλλαγές που αν κριθούν μόνο σε δημοσιονομικό επίπεδο είναι δυσβάστακτα και τροφοδοτούν την ύφεση. Όλοι μας, βουλευτές, στελέχη και πολίτες, καλούμαστε να απαντήσουμε εάν θα δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην χώρα, αναλαμβάνοντας και πάλι μεγάλο κόστος ή αν θα επιλέξουμε την πορεία στο άγνωστο ή το παιχνίδι με τη φωτιά», σημειώνει.
Αναφέρει, επίσης, ότι «η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει, η οικονομία να σωθεί και η κοινωνική συνοχή έστω και την ύστατη στιγμή να διαφυλαχτεί».
Αναφερόμενη στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, η κ. Γεννηματά αναφέρει ότι «τα φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας πληθαίνουν και αποκτούν πολιτική έκφραση με την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα χρειάζεται, πρώτον, μια απάντηση ευθύνης που την έδωσε χθες η. ΚΟ του ΠΑΣΟΚ».
Και υπογραμμίζει: «Οφείλουμε συνεπώς όλοι μας, όσοι προερχόμαστε από αυτόν τον χώρο είτε σήμερα βρισκόμαστε στο ΠΑΣΟΚ, είτε κάποιοι άλλοι στη ΔΗΜΑΡ, είτε κατευθύνθηκαν για δικούς τους λόγους στον ΣΥΡΙΖΑ, να συζητήσουμε με ιστορικούς όρους ώστε:
• Να επανασυνδεθούμε με την κοινωνία που εκφράζει την αγωνία της για τις συνέπειες της κρίσης.
• Να διαμορφώσουμε το νέο Εθνικό Σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας και την πρόταση διακυβέρνησης.
• Να ξαναζωντανέψουμε με συλλογικό τρόπο και μέσα από το ΠΑΣΟΚ την προοπτική της επανίδρυσης της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης».
Και καταλήγει: «Αυτή η πολιτική δοκιμασία μας επιτρέπει να ξαναγνωριστούμε με την κοινωνία, με αυθεντικό και στέρεο τρόπο. Θα το πετύχουμε στο όνομα της ιστορίας και των ιδεών μας».

12 σχόλια

  1. "Καλό" μήνα είπαμε ;;;

    ΝΕΟ Τεράστιο πλήγμα για το ΠΑ$$ΟΚ.
    Αποχωρεί το "Think Tank" Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ...

    Απορία (η καλύτερα Quizάκι.)
    Πόσοι θα αποχωρήσουν σήμερα ;;
    Απαντήστε και κερδίστε ένα σημείωμα κλαδικής...£ΥΡΙΖΑ.

    Αποχώρησε από το ορίτζιναλ ΠΑΣΟΚ
    η Μαριλίζα... θα συνεχίσει όμως
    να μας σώζει από το μαϊμού ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ

    Ο πρώην (πλέον) βουλευτής του ΠΑ-ΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσής , εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του κόμματος από την εκπομπή πρώτη γραμμή.

    Αυτό όμως που έχει όμως σημασία είναι η δήλωση "γρίφος" που έκανε
    Βαρυσήμαντη δήλωση του ανεξάρτητου (πλέον) Μιχάλη Κασσή στην T.V :
    "Θα το βρεί η γκαβή το πρόβατο"..
    είπε..
    και έστειλε την Μέρκελ, τον Σόιμπλε τους Τροικανούς και τους λοιπούς Ευρωπαίους να ψάχνονται..

    Οι "εφιαλτικές νύχτες" του Μιχάλη Κασσή στο … plaza..

    [ Να θυμήσουμε ότι ο Κασσής είναι αγροτοσυνδικαλιστής.
    Ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος του καταχρεωμένου αγροτικού συνεταιρισμού Ιωαννίνων ο οποίος διεκδίκησε τη Δωδώνη.
    Μόλις η Δωδώνη δόθηκε σε άλλον άρχισε "τυχαία" να ενοχλείται από τα μέτρα...
    Προφανώς θα κατευθυνθεί ...εκεί
    όπου υπόσχονται τα πάντα στους πάντες και τη Δωδώνη στους αγροτοσυνδικαλιστές ]

    Ως ανεξάρτητος βουλευτής διαπίστωσε ότι δεν του έκανε το στρώμα του πανάκριβου ξενοδοχείου που μένουν οι βουλευτές..
    Και σε μια κρίση ειλικρίνειας, την οποία όμως άργησε και ο ίδιος να ανακαλύψει μέση του εξομολογήθηκε ότι ποτέ στη ζωή του δεν περίμενε να έρθει από τα Γιάννινα και να κοιμάται στο plaza, σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με έξοδα του ελληνικού κράτους.

    Το ότι δεν του έκανε του στρώμα του plaza το αντιλήφθηκε τώρα που δηλώνει ανεξάρτητος;

    Φανταστείτε τι εφιαλτικές νύχτες θα πέρασε στο plaza … ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τους διφωνουντες τους εχω ματακουσει,
    τους καταψυφουντες πουντοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κα. Μαριλιζα αποχωρει την συνχερω.
    Σηκωσε το ανστηματης.Αφου οι αντρες δεν μπορουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει το προβάδισμα του καθώς συγκεντρώνει 25,5% έναντι 22% της ΝΔ.

    Χρυσή Αυγή 13%

    ΠΑΣΟΚ 7%

    Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

    ΚΚΕ 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 4,5%

    Κι αυτά πριν ανακοινωθούν τα μέτρα και να ψηφιστούν. Ο Αντωνάκης Κωλοτούμπας τρέμει. Ξέρει ότι ακόμα κι αν ψηφιστούν τα μέτρα οριακά, ο λαός θα τον ανατρέψει. Αυτά τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν, κι αν πάνε να τα εφαρμόσουν ή θα έχουμε εμφύλιο ή θα έχουμε νέα Γαλλική Επανάσταση της αστικής τάξης και των προδομένων Νεοδημοκρατών.

    Η ΝΔ έχει χάσει το 1/3 των ψηφοφόρων του Ιουνίου, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο, πριν το μπάχαλο των 3 τελευταίων ημερών, που το οδηγούν παρέα με τη ΔΗΜΑΡ στο 4% και πιο κάτω. Η ΔΗΜΑΡ αν κάνει κωλοτούμπα και ψηφίσει τα μέτρα θα έχει τη τύχη του ΛΑΟΣ ! Με τη ψήφιση των μέτρων η Χ.Α θα πάει στο 20% τουλάχιστον και οι ΑΝΕΛ στο 12 με 15%. Οι ηλίθιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνουν ότι με τα άθλια οικονομικά, φορολογικά μέτρα βάζουν σε κίνδυνο και το κοινοβουλευτικό πολίτευμα, αφού ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ακόμα και κεντρώους να σκέφτονται τη λύση της Χ.Α !
    Φυσικά οι βουλευτές της ΝΔ εξευτελίζονται με τις προεκλογικές κωλοτούμπες κι αν ψηφίσουν τα μέτρα, δεν θα πατάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες ! Αλλά είναι κοτούλες λιράτες, που τους κάνει ότι θέλει ο ψευτοτυφώνας Αντωνάκης ! Σαμαράκια έρχεται το τέλος σας ! Φρικτό πολιτικό τέλος θα έχετε, αν δεν αλλάξετε μυαλά και πλώρη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ω...εε...ΝΑΙ ! Υπάρχει και 3η άποψη για Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Βούτσης: Είμαστε «έτσι κι έτσι έτοιμοι» να κυβερνήσουμε...

    Συνεχίζεται η "πολυφωνία" στον ΣΥΡΙΖΑ, σαν αποτέλεσμα του τρόμου που ένιωσαν μπροστά στο ενδεχόμενο να καταψηφιστούν τα μέτρα, να πέσει η κυβέρνηση και να χρειαστεί να αναλάβουν την εξουσία ξεκινώντας με διαγραφή του χρέους και επαναφορά μισθών και συντάξεων στο 2009 όπως υπόσχονται...

    Έτσι αφού το πρωί στο ένα κανάλι ο Λαφαζάνης έλεγε πως είναι ανέτοιμοι να κυβερνήσου και στο άλλο κανάλι ο Στρατούλης, με μάτι που γιάλιζε, είπε "θέλουμε και μπορούμε να κυβερνήσουμε", βγήκε λίγο αργότερα, ο γνωστός Βούτσης, ο ΜΠΑΜΠΑΣ του "αντικαθεστωτικού ΛΗΣΤΗ, να πει στον ΣΚΑΪ, θέλοντας να δικαιολογήσει την αλήθεια που ξέφυγε στον Λαφαζάνη:
    " Ο Λαφαζάνης ειναι τελειομανής για αυτό και είπε ότι δεν είμαστε έτοιμοι"..!!!
    Προφανώς εννοούσε ότι αυτός που δεν είναι τελειομανής πιστεύει ότι είναι "έτσι κι έτσι έτοιμοι" να κυβερνήσουν...

    Δηλ. κάτι σαν κουτσά στραβά θα κυβερνήσουμε κι εμείς και θα μάθουμε στην πλάτη του ελληνικού λαού...

    χιχιχ..
    Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει ας πάρει έτοιμα στελέχη να παιξουν άμεσα μπάλα να πάει η χώρα μπροστά, όπως η ...Μαριλίζα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «το πολιτικό κενό"

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 6,5% ΕΙΣΤΕ;

    3% ΕΙΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδαμε τους ετοιμους με τα
    Ζαπεια και τα 18 σημεια!!!!!!!!!
    Ας δουμε και τους ανετοιμους ισως
    τα καταφερουν καλυτερα απο τους
    ξερολες που κοροιδεψαν τον λαο
    πριν τις εκλογες , αρκει να σκυψουν
    πανω στα προβληματα επιβιωσης του
    απλου κοσμου και να προσπαθησουν
    να τον βοηθησουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οσο μαλακιζεται ο λαος
    και πιστευει τα ψεμματα μεγκα-σκαι
    κανενα κομμα δεν θα τον σωσει.
    ολοι ταχα μου κλαινε για τα μετρα,
    αλλα αν επιμεινεις λιγο,
    καταλαβαινεις οτι συμφωνουν με το 95% των μετρων,
    και διαφωνουν μονο με το 5% που τους θιγει..
    αντε χανουμες μου να δειτε σουλειμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νάτοι, έρχονται, οι παγκοσμιοποιημένοι νεοφιλελεύθεροι, ψευδώνυμοι, δυσώνυμοι πλέον, σοσιαλιστές, τυμπανιστές του Ευαγγέλου, τυμπανίζοντας το πένθιμο εμβατήριο του θανάτου του εμποράκου.

    Της κλοπής του μισθού του υπαλληλάκου και της σύνταξης του απόμαχου της ζωής.

    Νάτοι, έρχονται, οι προγραφείς τεχνοκράτες.Οι ληξίαρχοι των ημερών μας.


    Ταπεινώνουν έναν λαό, στερώντας του τις κοινωνικές του κατακτήσεις.

    Το δικαίωμά του στη δουλειά. Τον βρίζουν και τον ταπεινώνουν οι στρουθοκαμήλες της Ευρώπης και τα ντόπια κυβερνητικά σφουγγοκώλια τους.

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ όλα τα υπάρχοντά μας, αντί πινακίου φακής, στις άπληστες αγορές και επί την Πατρίδα μας βάλατε κλήρον. Και το αντίτιμό το καταχραστήκατε.

    Και ξεπουλάτε τα κυριαρχικά της δικαιώματα, εν ονόματι της πατριδοφροσύνης σας. Βδελυροί κακοπάτριδες. Αισχροί πατριδέμποροι, που πουλάτε κούφιο πατριδιλίκι.

    Α' ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ..
    Ελευθέριος Ανευλαβής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΤΑ ΤΕΛΟΣ.
    ΣΑΠΙΛΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση