GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολ ποζίσιον για τον Χάμιλτον

O Λιούις Χάμιλτον με εντυπωσιακή απόδοση πανηγύρισε τη δεύτερη πολ ποζίσιον στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι – και έκτη τη φετινή ...

O Λιούις Χάμιλτον με εντυπωσιακή απόδοση πανηγύρισε τη δεύτερη πολ ποζίσιον στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι – και έκτη τη φετινή σεζόν- στον 18ο γύρο της σεζόν, στις κατατακτήριες δοκιμές που ολοκληρώθηκαν υπό το φως των προβολέων.
Ο πιλότος της McLaren έχει κλέψει την παράσταση από τους διεκδικητές του τίτλου με την εξαιρετική του απόδοση.
Από τη δεύτερη θέση θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν ο Μαρκ Γουέμπερ, έχοντας πίσω του τον ομόσταβλό του και πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Σεμπάστιαν Φέτελ.
Με το… αριστερό ξεκίνησε την ημέρα ο Γερμανός πιλότος της Red Bull, με τον Φέτελ να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα φρένα του στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών.
Ωστόσο, η συνεχεία δεν ήταν καλύτερη με τον δύο φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή να ολοκληρώνει τις κατατακτήριες δοκιμές από την τρίτη θέση.
Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει στον αυριανό αγώνα ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός πιλότος έκανε τον έβδομο χρόνο και θα εκκινήσει πίσω από τους Κίμι Ραϊκόνεν και Τζένσον Μπάτον.
Σε αντίθεση με την πρώτη περίοδο, όπου οι πιλότοι ξεκίνησαν με τη μεσαία γόμα, στη δεύτερη οι ομάδες βγήκαν στην πίστα με τη μαλακή. Το έργο που έχει ξεκινήσει από χθες συνέχισε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος και στη δεύτερη περίοδο συνέχισε να πετάει.
Στον αντίποδα βρέθηκαν οι Σουμάχερ και Πέρες. Ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών για έβδομη φορά τη φετινή σεζόν.
Οι υπόλοιποι πιλότοι που αποκλείστηκαν είναι οι εξής: Μαλδονάδο – Σένα (Williams), Χούλκενμπεργκ- Ντι Ρέστα (Force India), Πέρες- Κομπαγίασι (Sauber) και Ρικιάρντο (Toro Rosso).
Χωρίς εκπλήξεις η πρώτη περίοδος…
Με τη μεσαία γόμα της Pirelli ξεκίνησαν οι περισσότεροι πιλότοι τις δοκιμές στην πρώτη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών.
Ο Λιούις Χάμιλτον με το που βγήκε στην πίστα γύρισε πιο γρήγορα από τους αντιπάλους του, έχοντας εντυπωσιακή απόδοση, η οποία μάλιστα τον διατήρησε στην πρώτη θέση μέχρι τη λήξη της περιόδου.
Στον πρώτο του γύρο ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε επαφή με τις μπαριέρες, χωρίς ωστόσο να «τραυματίσει» την Red Bull.
Προς το τέλος της περιόδου αρκετές ομάδες «φόρεσαν» τη μαλακή γόμα, ώστε να σημειώσουν ένα καλό χρόνο.
Οι πιλότοι που δεν πήραν το εισιτήριο για τη δεύτερη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών είναι οι εξής: Βερνιέ (Toro Rosso), Κοβαλάινεν -Πετρόφ (Caterham) Πικ- Γκλοκ (Marussia), Ντε λα Ρόσα- Καρθικέγιαν (HRT).
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση