GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικητής των εκλογών ο Ρόμνεϊ… στο διαδίκτυο

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ, είχε προετοιμάσει μια ιστοσελίδα που τον παρουσίαζε ως το νέο πρόεδ...

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Μιτ Ρόμνεϊ, είχε προετοιμάσει μια ιστοσελίδα που τον παρουσίαζε ως το νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία χρήστες του Διαδικτύου μπορούσαν ακόμη να δουν 24 ώρες μετά τις εκλογές.
Σε λήψεις στιγμιότυπων οθόνης (print screens) που δημοσιεύθηκαν στο ιστολόγιο Political Wire βλέπουμε την κεντρική σελίδα του «εκλεγμένου προέδρου» με μια μεγάλη φωτογραφία του Μιτ Ρόμνεϊ με φόντο την αμερικανική σημαία.
«Είμαι ενθουσιασμένος για τις προοπτικές του έθνους μας. Προτεραιότητά μου είναι να ξαναβάλω τους ανθρώπους στη δουλειά στην Αμερική», εξηγεί ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος.
 Νικητής των εκλογών ο Ρόμνεϊ… στο διαδίκτυο
Εμφανίζεται επίσης η ημερομηνία ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων -η 21η Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον- καθώς και ένας σύνδεσμος με την υπηρεσία του για τον Τύπο. Οι υποψήφιοι που θα ήθελαν να εργαστούν για τη νέα κυβέρνηση θα μπορούσαν επίσης να υποβάλουν και το βιογραφικό τους.
 Νικητής των εκλογών ο Ρόμνεϊ… στο διαδίκτυο
Συνολικά τρία print screens έχουν δημοσιευθεί σε αυτό το ιστολόγιο. Σε ένα από αυτά εικονίζεται ο Πολ Ράιαν, ο «νέος αντιπρόεδρος» να χαιρετά το πλήθος πλάι στον Μιτ Ρόμνεϊ.
Την Τρίτη το βράδυ, τη νύχτα των εκλογών, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος κατέστησε γνωστό ότι είχε γράψει μια ομιλία νίκης 1.118 λέξεων, δεν είχε όμως ετοιμάσει τίποτα για την περίπτωση ήττας.
 Νικητής των εκλογών ο Ρόμνεϊ… στο διαδίκτυο
Το επιτελείο του Ρόμνεϊ πάντως, με το οποίο ήλθε σε επαφή το Reuters, δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση σχετικά με το θέμα αυτό.
 Νικητής των εκλογών ο Ρόμνεϊ… στο διαδίκτυο

1 σχόλιο

  1. Ψήφισαν χτες και σήμερα τους ξεβράκωσε ο Σόιμπλε. Δόση γιοκ. Άρα έλεγαν ψέματα ότι τελειώνουν τα ταμεία αποθέματα στις 16 Νοεμβρίου. Ψεύτες και εκβιαστές ! Αλλά τώρα έγιναν ρόμπες και έχουν εξαφανιστεί. Πήραν το τρίτο το μακρύτερο οι 153. Και ξεφτιλίστηκαν και τους ταπείνωσαν οι ξένοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση