GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Δημάρχου Λήμνου με την Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδία...



Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου κα. Μιχάλα Σοφία, παρουσία του Προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΑΜΕΑ Λήμνου «Ορίζοντες».
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά οι θέσεις και τα αιτήματα της Ομοσπονδίας αλλά και τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας με ειδικές δεξιότητες και ανάγκες στη Λήμνο.
Ο Δήμαρχος Λήμνου εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του Δήμου Λήμνου στα δίκαια αιτήματα της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί και θα ενταθεί ο κοινός αγώνας για την λειτουργία Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την απρόσκοπτη λειτουργία των ειδικών σχολείων ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τις ενέργειες και πρωτοβουλίες του Δήμου, που αφορούν στην βελτίωση των συνθηκών κινητικότητας και πρόσβασης στην πόλη της Μύρινας καθώς και για τα ειδικά κοινωνικά τιμολόγια των δημοτικών υπηρεσιών.
Τέλος ο Δήμαρχος Λήμνου ανακοίνωσε την έγκριση χρηματοδότησης και την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα στις παραλίες του νησιού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του Τεχνολογικού Ιδρύματος Κύπρου.
Πηγή: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση