GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τα πειστήρια"

"Καταθέτω τα πειστήρια κύριε δικαστά ... Από εκδήλωση για τον Κορινθιακό (και καλά) ... Οκτώβριος 2008. Όταν λέω ότι στην Κορινθία...

"Καταθέτω τα πειστήρια κύριε δικαστά ... Από εκδήλωση για τον Κορινθιακό (και καλά) ... Οκτώβριος 2008. Όταν λέω ότι στην Κορινθία ξεκίνησε το φλερτ δεν θέλω να με αμφισβητείτε. Εδώ λοιπόν το ντοκουμέντο ... Γιατί ξεχνάτε πολύ εύκολα και γρήγορα .."
Βασίλης Μπαλάφας

4 σχόλια

  1. ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΤΕ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙΣ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ. ΠΑΕΙ ΨΩΦΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Καλό" μήνα είπαμε ;;;

    ΝΕΟ Τεράστιο πλήγμα για το ΠΑ$$ΟΚ.
    Αποχωρεί το "Think Tank" Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ...

    Απορία (η καλύτερα Quizάκι.)
    Πόσοι θα αποχωρήσουν σήμερα ;;
    Απαντήστε και κερδίστε ένα σημείωμα κλαδικής...£ΥΡΙΖΑ.

    Αποχώρησε από το ορίτζιναλ ΠΑΣΟΚ
    η Μαριλίζα... θα συνεχίσει όμως
    να μας σώζει από το μαϊμού ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βόμβα Λαφαζάνη: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»- VIDEO

    «Ρουκέτα» εξαπέλυσε πρωί πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, τόσο κατά του κόμματός του, όσο και κατά του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.

    Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας έχει ξεκινήσει μια μεγάλη πορεία και περιοδεύει σε όλη τη χώρα, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την πτώση της κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών, ο κ. Λαφαζάνης είπε μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1:

    «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».

    Η δήλωση αυτή έχει ήδη προκαλέσει συναγερμό στο επιτελείο του κ. Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου, καθώς ορισμένοι εκτιμούν ότι μόνον τυχαία δεν είναι.
    Πιστεύουν ότι εντάσσεται στον ακήρυκτο πόλεμο που σοβεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ από όσους είναι αντίθετοι στην προσπάθεια του κ. Τσίπρα να τον μετεξελίξει σε ένα ενιαίο κόμμα μέσα από το συνέδριο που θα γίνει σε λίγους μήνες.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαφαζάνης ως επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος αντιτάσσεται σε αυτή την επιλογή.

    Σε πλήρη αντιδιαστολή πάντως ο Δ. Στρατούλης δήλωσε σχεδόν παράλληλα από τον ΣΚΑΪ ότι «θέλουμε, και ξέρουμε, και μπορούμε να κυβερνήσουμε».

    Πηγή: epikaira.gr

    * Του ξέφυγε του Λαφαζάνη:
    «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»..

    Να θεωρήσουμε ότι θα τιμωρηθεί σύμφωνα μεΙΣΛΑΜΙΚΑ ήθη του Σύριζα...

    " εις θάνατον δια λιθοβολισμού" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ. Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση