GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί υπαλλήλων της Βουλής

Οι υπάλληλοι της Βουλής σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία είναι 1282. Πριν τους μάθουμε για τα καλά, έπαιρναν 16! μισθούς. Αυτό κόπηκε...


Οι υπάλληλοι της Βουλής σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία είναι 1282.
Πριν τους μάθουμε για τα καλά, έπαιρναν 16! μισθούς. Αυτό κόπηκε στον προϋπολογισμό του 2011 και γλυτώσαμε σχεδόν 17 εκατομμύρια ευρώ.
Νομίζετε! Οι μισθοί αυτοί λαμβάνονται κανονικά, απλά ονομάζονται “κίνητρο επίτευξης στόχων στήριξης του κοινοβουλευτικού έργου”.
Αυτό το ποσό αποφασίζεται από τον εκάστοτε Πρόεδρο της Βουλής. Είναι κάτι σαν υπερωρίες.
Οι υπάλληλοι της Βουλης δικαιούνται διπλό εφάπαξ. Δηλαδή, εαν ένας υπάλληλος έχει υπηρετήσει 30 χρόνια, τότε θα πάρει 60 μισθούς. Πόσο είναι το εξάπαξ; Κατά μέσο όρο γύρω στα 200.000 ευρώ.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Υπάρχει και 2ο εφάπαξ από το ταμείο Προνοίας των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Επίσης, παίρνουν μέρισμα από το Μετοχικό Ταμείο των Πολιτικών Υπαλλήλων.
Επίσης:
Εχουν στη διάθεσή τους παιδικό σταθμό και γυμναστήριο αλλά έχουν και το δικαίωμα να ψωνίζουν με έκπτωση από το Πρατήριο των Υπαλλήλων της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΕΠΑ). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι εργαζόμενοι στη Βουλή μπορούν να ψωνίζουν σε πολυκαταστήματα του ΣΕΠΑ σε πολύ χαμηλές τιμές από αυτές που υπάρχουν στην αγορά.
ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Το ταμείο των υπαλλήλων της Βουλής εισπράττει επίσης:
Όλα τα ενοίκια από ό,τι μισθώνεται μέσα στο κτίριο της Βουλής.
– Το κυλικείο της Βουλής
– Το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας
– Το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
Σε κάθε τιμολόγιο που πληρώνει η Βουλή σε προμηθευτές τους επιβάλλει επιπλέον 7% υπέρ των υπαλλήλων της Βουλής.
Ο νεοπροσλαμβανόμενος στη Βουλή που έχει τελειώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση (π.χ. Προσωπικό καθαριότητας) λαμβάνει 1.900 ευρώ καθαρά μηνιαίως
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

3 σχόλια

  1. ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕ, ΚΑΙ ΑΦΩΝΙΑ, ΤΟΥΣ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΟ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !

    ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΟΙ 153, ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΚΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΛΠ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ - ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ- Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 20% ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ !!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ 3%, ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΗΡΕ 8% ΚΑΙ Η ΧΕΚ ΠΗΡΕ 4,5% !!!

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ - ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ- ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΣΗ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ( ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ) ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο πολύ ξεφτιλίστηκαν οι ψευτοθρησκευόμενοι και ψευτοπατριώτες και ψευτοαντιμνημονιακοί βουλευτές της ΝΔ ( Πολύδωρας, Γκιουλέκας, Βλάχος και όσοι ψήφισαν κατά του μνημονίου το Φεβρουάριο και επέστρεψαν για τις καρέκλες )!
    Επίσης ξεφτιλίστηκαν οι Ψαριανός και Βασ. Οικονόμου που πούλησε αντιμνημονιακή ρητορεία 2 χρονάκια και τώρα έγινε ΦΑΝ του μνημονίου 3 !
    Να τους χαιρόμαστε, κυρίως οι ψηφοφόροι τους ! Και στη Βόρεια Ελλάδα, και στην Ήπειρο, τώρα που άρχισαν τα κρύα και το ... δαγκωνουν, να μη διαμαρτύρονται. Ψηφοφόροι και στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι. Κανένας να μη διαμαρτύρετε : κρυώστε, αρρωστήστε, τρέξτε να βρείτε γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και φάρμακαι και πληρωστε τους 153 του πολυνομοσχεδίου και τους περισσότερους ( μαζί και ο κολαούζος Φώτης ) του προϋπολογισμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι της βουλής και να προσληφθούν άλλοι, όσοι χρειάζονται περίπου 250-300 άτομα όσα χρειάζονται χωρίς προνόμια και ειδικά μισθολόγια.
    Έτσι και η ανεργία θα χτυπηθεί, το δημόσιο θα εξοικονομήσει χρήματα αλλά και οι κοπρίτες όταν θα τελειώσουν οι καβάτζες που έχουν κάνει, υπάρχει πιθανότητα να κάνουν και καμμία δουλειά παραγωγική και να φανούν χρήσιμοι στην κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση