GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαξαβάνης: Αν δεν ήταν τα ξένα μίντια, το θέμα μου θα είχε θαφτεί

«Στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας… η χώρα κυβερνάται από έναν τοξικό συνδυασμό πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων...


«Στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας… η χώρα κυβερνάται από έναν τοξικό συνδυασμό πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων που καλύπτουν ο ένας την πλάτη του άλλου» δηλώνει σε συνέντευξή του στο βρετανικό Guardian ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης λίγα 24ωρα μετά την αθώωση του για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.
Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα, ο κ. Βαξεβάνης ανέφερε πως «αν δεν ήταν τα ξένα μέσα ενημέρωσης να δείξουν τέτοιο ενδιαφέρον για την υπόθεση μου, θα είχε θαφτεί.
Με ελάχιστες εξαιρέσεις, κανένα ελληνικό μέσο δεν μπήκε στον κόπο να δημοσιεύσει την είδηση για τη σύλληψή μου«.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Guardian, πάντως, ο Έλληνας δημοσιογράφος απάντησε ότι μέσω της εφημερίδας του θα συνεχίσει να αποκαλύπτει σκάνδαλα «γιατί αυτό θέλουν οι Έλληνες«, όπως λέει.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

1 σχόλιο

  1. To συζητάς Κώστα? Σ' ένα μπουντρούμι θα ήσουν τώρα μέχρι να εγκρίνει την δήλωση μετανοίας σου το συμβούλιο της Μαφίας που κυβερνάει αυτή τη χώρα. Τι τον ήθελες κι εσύ τον Μπόμπολα? Στα 2.000 ονόματα ένα-δυο λιγότερα τι έγινε?








    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση