GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ηχηρές απουσίες στο «προσκλητήριο» του Βενιζέλου για το Συνέδριο

Το νέο φετίχ του ΠΑΣΟΚ λέγεται συνέδριο . Στην Ιπποκράτους αντιλαμβάνονται το διάστημα ως το συνέδριο, κάτι σαν την πορεία μέσα στην...

Το νέο φετίχ του ΠΑΣΟΚ λέγεται συνέδριο. Στην Ιπποκράτους αντιλαμβάνονται το διάστημα ως το συνέδριο, κάτι σαν την πορεία μέσα στην έρημο. Στο συνέδριο θα γίνει η αναδιάταξη του κόμματος, μετά τους περιμένει η ανάταση του συνεδρίου και η γη της επαγγελίας.  
Τον πρώτο ρόλο σε αυτό το νέο μεγάλο στοίχημα του ΠΑΣΟΚ το έχει οργανωτικός γραμματέας. Οργανωτικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είναι ο Πάρις Κουκουλόπουλος. Ως γνήσιο παιδί της τοπικής πράσινης αυτοδιοίκησης ο Κουκουλόπουλος πολιτεύεται με το σύνθημα big is beautiful. Όταν ήρθε η κουβέντα στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου ο Κουκουλόπουλος ήθελε ένα όργανο με πάνω από 1000.
Οι άλλοι του έβαλαν πάγο θα μας πάρουν με τις πέτρες, άσε πρώτα να πάρουμε χίλιους ψήφους στην επικράτεια στις επόμενες εκλογές και τέτοια.
Τελοσπάντων, με τα πολλά συμβιβάστηκαν στους 400. Συμφωνήθηκε λοιπόν να πάρει ο Κουκουλόπουλος τηλέφωνο το Σημίτη, τη Βάσω, τον Πάγκαλο, άντε και την Άννα Διαμαντοπούλου να τους ρωτήσει αν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ΚΟΕΣ.  
Τον Γιάννη Ραγκούση δεν θα τον πάρουν. Θεωρούν ότι έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, άλλωστε το δήλωσε ο ίδιος. Στην ίδια κατηγορία ανήκει η Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου. Δεν θα πάρουν βέβαια και κανέναν από τους 6 που διαγράφηκαν πρόσφατα, δηλαδή τον Κώστα Σκανδαλίδη, τον Μάρκό Μπόλαρη, το Μιχάλη Κασσή, το Θόδωρο Παραστατίδη, το Γιάννη Κουτσούκο και την Άντζελα Γκερέκου κλπ.
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που ουδέποτε δήλωσαν κάτι τέτοιο, όπως π.χ. ο Φλωρίδης ή ο Μόσιαλος. Ούτε αυτούς θα τους πάρουν, απλά γιατί δεν τους πάνε. Α ναι, ούτε τον Ανδρουλάκη θα τον καλέσουν, και αυτός έχει δηλώσει ότι έχει ανεξαρτητοποιηθεί.    
Η πορεία μέσα από την έρημο θα ξεκινήσει δηλαδή με απώλειες. Η αρχή θα γίνει την Τρίτη, με κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, της πολιτικής γραμματείας και της οργανωτικής γραμματείας. Εκεί ια κάνει ο Βενιζέλος έναν απολογισμό της κυβερνητικής συμμετοχής του κόμματος, Η είδηση είναι ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα, που αρχικά είχε οριστεί θα πάει ο Λοβέρδος.
Η είδηση επίσης είναι, πως αντέδρασε η Ιπποκράτους όταν το έμαθε. Όρισε συνεδρίαση όλων των οργάνων, έτσι ώστε να υπάρχει υπεροπλία. Καλού κακού έχουν στηθεί και κάποιοι μουτζαχεντίν, ώστε να υπάρξει συντονισμένη αντίδραση, σε περίπτωση που κάνει την κίνηση του ο Λοβέρδος. Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει μέσα σε μάχες χαρακωμάτων, που δεν έχουν κανέναν νόημα και που σίγουρα δεν οδηγούν σε ανάταση.
Θέμης Δαγκλής

1 σχόλιο

  1. ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση