GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας: Απαραίτητα τα μέτρα για να αποφευχθεί η χρεοκοπία

Το πολυνομοσχέδιο θα εφαρμοστεί άμεσα, διεμήνυσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μία ημέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στ...

Το πολυνομοσχέδιο θα εφαρμοστεί άμεσα, διεμήνυσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μία ημέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο για το πακέτο των μέτρων.
Όπως τόνισε ο υπουργός, το ν/σ περιλαμβάνει μέτρα απαραίτητα για την εκταμίευση της δόσης και την αποφυγή της χρεοκοπίας.
Ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε από τα μέλη της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, να εγκρίνουν την διαδικασία του κατεπείγοντος λέγοντας «το νομοσχέδιο περιέχει διατάξεις που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης. Με απλά λόγια η άμεση εκταμίευση δόσης είναι απαραίτητη για την αποφυγή άτακτης χρεοκοπίας. Όλα κινούνται σε ασφυκτικό πλαίσιο. Αυτό δεν σημαίνει παράκαμψη κοινοβουλευτικών διαδικασιών».
Η αναφορά του υπουργού προκάλεσε τη μήνη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος τόνισε ότι «χρειάζεται μεγάλο θράσος για να κάνετε αυτή την κατάπτυστη δήλωση που θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές που θεωρούσαμε ότι τις έχουμε ξεπεράσει. Αποτελεί το πραξικόπημα των πραξικοπημάτων.
Κουρελιάζετε το Σύνταγμα. Κάνετε εκτροπή προκειμένου να επιβάλλετε μια αδίστακτη χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα. Ποιος βουλευτής μπορεί να διαβάσει 800 σελίδες σε λίγες ώρες;» και πρόσθεσε  ότι «επί 4 μήνες διαπραγματεύεστε αυτό το ν/σ τέρας και σφαγείο.
Ποιον κοροϊδεύεται και εμπαίζετε. Θέλετε να αλλάξετε το εργασιακό και ασφαλιστικό τοπίο της χώρας σε λίγες ώρες. Δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν έχετε καμία νομιμοποίηση να το κάνετε.
Διαβάστε την έκθεση του ελεγκτικού συνεδρίου που ακυρώνει ως αντισυνταγματικές τις συνταξιοδοτικές διατάξεις. Σε περιόδους δημοκρατίας ουδέποτε έχει επιχειρηθεί αυτό που επιχειρείτε σήμερα εσείς».

4 σχόλια

  1. Η ΑΝΑΤΡΟΠΉ δεν γίνεται με κομματικές σημαίες ή κομματικά μπλόκ.

    Η ΑΝΑΤΡΟΠΉ γίνεται με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και μόνο!!!

    ΞΎΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΈΔΡΑΣΕ


    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΙΩΠΗΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ; ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ; ΕΧΕΤΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ 2000000 ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΒΕΡΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΕΝΤΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΕΣΕ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΙΑΤΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΔΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΘΗΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για σας και καλά συλλαλητήρια , εμείς από σήμερα ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΑΓΏΝΑ..

    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΆΣΑΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΆ ΑΠΌ ΕΜΑΣ .. ΘΑ ΑΚΟΎΤΕ ΜΟΝΌ..
    ΚΆΛΩ ΑΓΏΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΊΖΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΏΖΟΥΝ..
    ΔΈΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΏΝ ΤΙ ΈΓΙΝΕ; ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ....ΤΑ ΤΟΜΆΡΙΑ ΑΥΤΆ ΜΙΑ ΖΩΉ ΤΟΜΆΡΙΑ ΉΤΑΝ.. (Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΠΛΉΡΩΣΕ ΤΟ ΡΕΎΜΑ!!! ΚΑΛΆ ΘΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ)

    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση