GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με βέτο απειλεί την Ε.Ε. και η Αυστρία..

Ανεβαίνουν οι τόνοι στις διαπραγματεύσεις για προς τον προϋπολογισμό της ΕΕ για την περίοδο 2014 – 2020. Μετά τη Βρετανία, τη Γαλλία και ...

Ανεβαίνουν οι τόνοι στις διαπραγματεύσεις για προς τον προϋπολογισμό της ΕΕ για την περίοδο 2014 – 2020. Μετά τη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Δανία, με βέτο απειλεί τώρα και η Αυστρία, προσπαθώντας να διαφυλάξει το μέλλον των αγροτών.
Σύμφωνα με τον αυστριακό αντικαγκελάριο και υπουργό Εξωτερικών, Μίχαελ Σπίντελεγκερ, η χώρα του θα ασκήσει βέτο στη συμφωνία για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό εάν κοπούν οι επιδοτήσεις για την αγροτική ανάπτυξη. Μιλώντας στο αυστριακό δίκτυο ORF, ο αντικαγκελάριος τόνισε ότι εάν αυτοί οι όροι δεν πληρούνται, «τότε δεν θα υπάρξει συμφωνία εκ μέρους της Αυστρίας».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η προγραμματισμένη για τις 22 και 23 Νοεμβρίου Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. για το ζήτημα του προϋπολογισμού, ενδέχεται να αναβληθεί αν δεν γεφυρωθούν οι σοβαρές διαφωνίες των ηγετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση