GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν στους Ευζώνους Σκοπιανός και Βουλγαρος λαθροδιακινητές

Συνελήφθησαν χτες βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, δύο άτομα , ένας 43χρονος Σκοπιανός κι ένας 29χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι επιχείρησαν να ...

Συνελήφθησαν χτες βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, δύο άτομα , ένας 43χρονος Σκοπιανός κι ένας 29χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι επιχείρησαν να προωθήσουν στην Ελλάδα έναν μη νόμιμο μετανάστη.
Ειδικότερα, στην Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Δ.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο οι προαναφερόμενοι είχαν επιβιβάσει έναν παράνομο μετανάστη, με σκοπό όπως αναφέρει το thestival.gr, να τον μεταφέρουν στην ενδοχώρα έναντι αδιευκρίνιστου χρηματικού ποσού.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο των προαναφερομένων ο 29χρονος διακινητής επέδειξε στους αστυνομικούς ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο ανήκει σε τρίτο πρόσωπο.
Κατασχέθηκαν:
το προαναφερόμενο όχημα, ένα ταξιδιωτικό έγγραφο, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (700) Ευρώ το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 29χρονου. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση