GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σάμπρα εξελέγη πρόεδρος του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου

Ο βετεράνος της Συριακής αντιπολίτευσης Ζορζ Σάμπρα, πρώην κομμουνιστής, εξελέγη χθες το βράδυ πρόεδρος του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου ...

Ο βετεράνος της Συριακής αντιπολίτευσης Ζορζ Σάμπρα, πρώην κομμουνιστής, εξελέγη χθες το βράδυ πρόεδρος του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου (CNS), κύρια συνιστώσα της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου.
Ο κ. Σάμπρα, που είναι χριστιανός, εξελέγη από τη Γενική Γραμματεία του CNS, που αποτελείται από 41 μέλη, και ολοκληρώνεται έτσι η διαδικασία ανανέωσης των θεσμών του συνασπισμού αυτού.

1 σχόλιο

  1. νέος πρόεδρος ο George Sabra, με καταγωγή από "χριστιανική" οικογένεια της Τουρκίας (!), που θέλει να υποδηλώσει ότι δεν έχουν σχέση με την Μουσουλμανική Αδελφότητα και την Αλ Κάιντα. Μάλιστα ο εκ Τουρκίας «χριστιανός» νέος πρόεδρος δήλωσε ότι «Δεν αισθάνεται απειλή της Αλ Κάιντα στη Συρία».
    Βέβαια το έργο έχει ξαναπαιχτεί. Πριν τον πράκτορα George Sabra είχαν αναδείξει πρόεδρο-μαριονέτα τον Κούρδο εκ Σουηδίας Abdul Basit Saeda.

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/11/cia-mossad.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση