GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην λειτουργία της Αγροτικής Αγοράς

Στην απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν ενάντια στην λειτουργία της αγοράς αγροτικών προϊόντων προχώρησε σήμερα Παρ...



Στην απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν ενάντια στην λειτουργία της αγοράς αγροτικών προϊόντων προχώρησε σήμερα Παρασκευή το Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας.
Τον Δήμο Πρέβεζας ο οποίος υπερασπίστηκε την συνέχιση της λειτουργίας της αγοράς, εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος Απόστολος Τάσσης ενώ παραβρέθηκαν επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Λεωνίδας Ραβανός.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης δήλωσε για το θέμα:
«Ο Δήμος της Πρέβεζας συμπάσχοντας με τους δημότες οι οποίοι ζουν πρωτοφανείς συνθήκες μείωσης των εισοδημάτων τους, ενημερώνει ότι επέτυχε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας την απόρριψη της αιτούμενης προσωρινής διαταγής αναστολής πώλησης αγροτικών προϊόντων απευθείας από τους αγρότες στους δημότες μας, η οποία γίνεται κάθε Σάββατο στον χώρο που έχει καθορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο δίπλα στο γήπεδο.
Ο Δήμος θα καταβάλλει οποιαδήποτε δυνατή προσπάθεια ώστε να φθάνουν τα αγροτικά προϊόντα στην φθηνότερη τιμή στους καταναλωτές προς αμοιβαίο όφελος των γεωργών και των δημοτών. Συνεπώς η Δημοτική θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο.
Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο η λειτουργία της Δημοτικής Αγοράς κρίνεται αναγκαία.
Σκοπός της οποίας είναι οι καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται αγροτικά προϊόντα σε πιο φθηνές τιμές απευθείας από τον παραγωγό, οι δε παραγωγοί να αυξήσουν και αυτοί το εισόδημά τους.»


Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση