GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τετ-α-τετ Σαμαρά με Βενιζέλο στη Βουλή

Συνάντηση στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή είχε το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μετά την εισήγηση του υπουρ...

Συνάντηση στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή είχε το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Μετά την εισήγηση του υπουργού Οικονομικών επί του προϋπολογισμού ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχαν σύντομη συνομιλία, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών σε κυβερνητικό επίπεδο.
Δεν έχει γίνει ωστόσο γνωστό το περιεχόμενο της δεκάλεπτης συνομιλίας τους. Αυτήν την ώρα πάντως ο πρωθυπουργός συναντάται με υπουργούς και ο Ε. Βενιζέλος με περιφερειάρχες.

4 σχόλια

  1. Αν νομίζουν οι δυο πανάθλιοι ΟΤΙ ,θα έχουμε εμφύλιο με κομματικό κριτήριο ΚΆΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ...

    Αν θα έχομε εξέγερση θα μεταξύ εξαθλιωμένων, πεινασμένων, ανέργων, χαμηλόμισθων χαμηλοσυνταξιούχων ΕΝΆΝΤΙΑ σε βολεμένους, κλεφτράδες, Καρτέλ, και σε ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΎΡΙΑ που πίνουν το αίμα του κόσμου ..

    ΜΗΝ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΕΜΦΥΛΊΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΎ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ...

    ΑΝ ΕΊΣΤΕ ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΈΤΕ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΆΔΕΙΟ ΣΤΟΜΆΧΙ ΚΆΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ..ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΠΕΙΝΆΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ... ΑΚΟΎΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ; ΤΟΝ ΚΏΛΟ ΝΑ ΦΟΒΆΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν νομίζουν οι δυο πανάθλιοι ΟΤΙ θα έχουμε εμφύλιο με κομματικό κριτήριο ΚΆΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ...

    Αν θα έχομε εξέγερση θα είναι μεταξύ εξαθλιωμένων, πεινασμένων, ανέργων, χαμηλόμισθων χαμηλοσυνταξιούχων ΕΝΆΝΤΙΑ σε βολεμένους, κλεφτράδες, Καρτέλ, και σε ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΎΡΙΑ που πίνουν το αίμα του κόσμου ..

    ΜΗΝ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΕΜΦΥΛΊΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΎ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ...

    ΑΝ ΕΊΣΤΕ ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΈΤΕ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΆΔΕΙΟ ΣΤΟΜΆΧΙ ΚΆΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ..

    ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΠΕΙΝΆΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ...
    ΑΚΟΎΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ;
    ΤΟΝ ΚΏΛΟ ΝΑ ΦΟΒΆΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν νομίζουν οι πανάθλιοι ΟΤΙ θα έχουμε εμφύλιο με κομματικά κριτήρια ΚΆΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ...

    Αν θα έχομε εξέγερση θα είναι μεταξύ εξαθλιωμένων, πεινασμένων, ανέργων, χαμηλόμισθων χαμηλοσυνταξιούχων ΕΝΆΝΤΙΑ σε βολεμένους, κλεφτράδες, Καρτέλ, και σε ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΎΡΙΑ που πίνουν το αίμα του κόσμου ..

    ΜΗΝ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΕΜΦΥΛΊΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΎ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ...

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΊΣΤΕ ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!! ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΆΔΕΙΟ ΣΤΟΜΆΧΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΆΝΕΤΕ ΜΈΓΑ ΛΑΘΟΣ ..

    ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΠΕΙΝΆΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ...

    ΑΚΟΎΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ;

    ΤΟΝ ΚΏΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΦΟΒΆΣΤΕ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΑΚΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕΤΆΞΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΆ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΠΑΣΟΚΟΙ- ΔΕΞΙΟΙ..

    ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΠΆΡΕΙ ΧΑΜΠΆΡΙ ΑΚΌΜΑ!! ΚΑΛΆ ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΊΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΩΝΟΒΟΥΛΗ;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στάθης Παναγούλης έχει μύρια δίκιο. Αν κάποιος που σκοτώνει έναν άνθρωπο, δικάζεται και καταδικάζεται, τι πρέπει να γίνει με εκείνους τους πολιτικούς που εδώ και 3 χρόνια οδήγησαν 3000 σε αυτοκτονία και πολλές χιλιάδες σε πρόωρο θάνατο ; Δεν χρειάζονται ειδικά δικαστήρια για να μάθουμε ποιοι μας αλυσόδεσαν στο ΔΝΤ ; Δεν χρειάζεται, επιτέλους, να λογοδοτήσουν όσοι ηια 30 χρόνια λεηλάτησαν την Ελλάδα και την οδήγησαν σε χρεοκοπία ; Δεν χρειάζεται να λογοδοτήσουν αυτοί που προκαλούν τη μεγαλύτερη εθνοκάθαρση του Ελληνισμού μέσα στον 21ο αιώνα ; Είναι υπεράνω νόμων ; Η οργή των σάπιων κομμάτων της άθλιας τρικομματικής κυβέρνησης εξοργίζει τους απλούς πολίτες και στρέφει ακόμα περισσότερους προς τη Χρυσή Αυγή ! Εκτός κι αν αυτό θέλουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση