GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαθητής Λυκείου απείλησε με… κατσαβίδι καθηγητή μέσα στην τάξη!

Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα νυχτερινού Επαγγελματικού Λυκείου της Πάτρας από πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη μέσα στ...


Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα νυχτερινού Επαγγελματικού Λυκείου της Πάτρας από πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη μέσα στην εβδομάδα.
Όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr νεαρός μαθητής, ύστερα από φραστική διένεξη που είχε με Καθηγητή του σχολείου, έβγαλε μέσα στην τάξη… κατσαβίδι και απείλησε τον Καθηγητή μπρός στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών του!
Είχε προηγηθεί πολύ έντονος διάλογος, με τον νεαρό μαθητή να βρίζει σκαιότατα τον Καθηγητή και να καταφέρεται με ακατονόμαστες ύβρεις ακόμη και σε βάρος της οικογένειας του! Όταν ο Καθηγητής αντέδρασε στην επίθεση που δεχόταν, ο νεαρός μαθητής παρουσίασε ένα κατσαβίδι και κινήθηκε με άγριες διαθέσεις προς το μέρος του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες που έφτασαν στο thebest.gr, στην θέα του κατσαβιδιού ο Καθηγητής τρομοκρατήθηκε και βγήκε από την τάξη με σκοπό να καταγγείλει στον Διευθυντή το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση