GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τατσόπουλος: Οι Χρυσαυγίτες με λένε λούγκρα γιατί δεν μπορούν να πούν πάνω από δύο συλλαβές!

Μετά το σάλο που προκάλεσε με το «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή», ο κ. Τ...



Μετά το σάλο που προκάλεσε με το «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή», ο κ. Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και από την πολυθρόνα τυης εκπομπής συνέχισε να λέει παρόμοιες ατάκες.

«Οι Χρυσαυγίτες λένε λούγκρες γιατί δεν μπορούν να πουν πάνω από τρεις συλλαβές», υποστήριξε και πρόσθεσε «λένε και μένα λούγκρα. Τώρα στα γεράματα Πέτρο. Καμάρι μου άμα ήμουν, αλλά δεν είμαι».
Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως είναι υιοθετημένος και πως δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του.«Τον πατέρα μου δεν τον ξέρω ακόμα, το έχω αφήσει ανοιχτό. Νομίζω ότι δεν ξέρει ούτε η μανά μου ποιος είναι, αλλά πιθανολογούσε κάποιους».
Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφέρει και το θέμα με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, για το οποίο είχε ξεκινήσει και η μεγάλη κόντρα με την Χρυσή Αυγή. Τόνισε πως σε καμία περίπτωση ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν αδερφή, «Αυτό είναι ένας μύθος, δεν το έχω πει. Ο Κολοκοτρώνης ήταν τα πάντα εκτός από αδελφή! Μεγαλύτερος μπήχτης δεν υπήρχε» πρόσθεσε όμως πως «τότε τις αδελφές τις απαγχονίζανε».
Πηγή: iefimerida
Πηγή: epikaira.gr

6 σχόλια

  1. Τσατσοπουλε,
    Εισε τοσο γραφικος και γελοιος που δεν αξιζη να ασχοληθω μαζη σου.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KΡΥΨΟΥ ΡΕ ΓΑΜΙΑ.
    ΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ...

    ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ ....
    ΣΤΟ ΑΓΟΡΙΑ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τατσόπουλος μεταξύ Αυγής και Χρυσής Αυγής. Παρέα με τον Τράγκα και τον Κωστόπουλο. Τι να πει κανείς. Και δεν φαινόταν τόσο νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι συνεπαρμένος από τις εξυπνάδες του και δεν μπορεί να σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτσε ρε, τη μισή Αθήνα πήδηξε, γιατί να το κρύψει; Πόσο μάλλον τώρα που άνοιξε συζήτηση με κωλόπαιδα της Χρυσής Αυγής για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση