GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολλανδός ΥΠΟΙΚ: Δεν συζητάμε τρίτο πακέτο για την Ελλάδα

Την ελπίδα ότι θα υπάρξει μια συμφωνία για την Ελλάδα απόψε εξέφρασε ο Ολλανδός Υπουργός Οικονομικών, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει συ...


Την ελπίδα ότι θα υπάρξει μια συμφωνία για την Ελλάδα απόψε εξέφρασε ο Ολλανδός Υπουργός Οικονομικών, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει συζήτηση για ένα τρίτο πακέτο βοήθειας, ούτε για μείωση του χρέους.
«Ελπίζω (να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα) και πιστεύω ότι είναι σημαντικό. Αλλά θα συμφωνήσω μόνο αν μια τέτοια συμφωνία είναι πλήρης και υπάρχουν όλες οι πληροφορίες και είμαι σίγουρος ότι έχουμε την σωστή βάση για να συνεχίσουμε με την Ελλάδα. Εννοώ τι μπορούμε να περιμένουμε και θα κάνουμε περαιτέρω συμφωνίες. Το θέμα είναι επίσης αν είναι το χρέος τους βιώσιμο και αυτό είναι σημαντικό για το ΔΝΤ και την Ολλανδία» δήλωσε ο υπουργός.
Ερωτηθείς αν υπάρχει συζήτηση για τρίτο πακέτο προς την Ελλάδα, ο Ολλανδός υπουργός διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο δεν συζητείται: «Ψάχνουμε λύση εντός του υπάρχοντος προγράμματος. Η άλλη κόκκινη γραμμή που έχουμε βάλει είναι ότι δεν θα υπάρξει διαγραφή στα διμερή ομόλογα που έχουμε με την Ελλάδα».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση