GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταϊκούρας: «Καλύτερη από τις προβλέψεις» η εκτέλεση του προϋπολογισμού

Μέσα σε κλίμα έντασης άρχισε από την Παρασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με ονομαστική ψηφοφορία, η συζήτ...


Μέσα σε κλίμα έντασης άρχισε από την Παρασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με ονομαστική ψηφοφορία, η συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Η αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι ο προϋπολογισμός «δεν θα βγει».
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας χαρακτήρισε την εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού στο πρώτο δεκάμηνο του 2012 τουλάχιστον ικανοποιητική» και «καλύτερη από τις προβλέψεις».
Ο Χ. Σταϊκούρας είπε ότι από τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το δεκάμηνο, που θα παρουσιαστούν αναλυτικά τη Δευτέρα, προκύπτει πως το πρωτογενές έλλειμμα μειώθηκε κατά 80% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα σε 1,2 δισ. ευρώ.
«Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του εθνικού στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα το 2013», τόνισε από το βήμα της Βουλής.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση