GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα περάσει ο τσαμπουκάς!

Εκνευρισμένοι είναι εσχάτως στη Χρυσή Αυγή και τους βγαίνει στην ολομέλεια της Βουλής. Για παράδειγμα, χθες ο Ηλίας Παναγιώταρος ή...


Εκνευρισμένοι είναι εσχάτως στη Χρυσή Αυγή και τους βγαίνει στην ολομέλεια της Βουλής. Για παράδειγμα, χθες ο Ηλίας Παναγιώταρος ήθελε να συνεχίσει να μιλά πέραν του χρόνου του με το «επιχείρημα» ότι «και ο υπουργός καθυστέρησε». Ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης του επεσήμανε ότι «αυτό δεν είναι απάντηση» και ο χρυσαυγίτης βουλευτής άρχισε να φωνάζει για «την γκλίτσα του τσοπάνη» και να απαιτεί σεβασμό στην παραβίαση του κανονισμού της Βουλής.
«Αυτό το λέτε εσείς δημοκρατία και σεβασμό στους κανόνες της δημοκρατίας; Να μάθει λοιπόν ο ελληνικός λαός ότι εσείς δεν αναγνωρίζετε κανένα κανόνα δημοκρατίας. Με τσαμπουκά θέλετε να λειτουργείτε», έκλεισε τη συζήτηση ο Γ. Δραγασάκης που εμμένει στην αυστηρή στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή.
Κ.Που. Πηγή: left.gr

2 σχόλια

  1. Γιάννη Δραγασάκη παντα σε θαυμαζα και τωρα με την σταση σου απεναντι σε μερικα κουτσαβακια του κοινοβουλιου σε θαυμαζω περισσοτερο.
    Αν ειχαμε ακομα μερικους Δραγατσακιδες θα ηταν πιο ομορφη η Ελλαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στο δραγασακη
    Το θρασος του βουλευτη της ΧΡΥΣΗς ΑΥΓΗς δεν εχει ορια.
    Πιος νομιζει οτι ειναι ο βουλευτης της Χρυσης Αυγης,ο Ακης ο Γιαννος ο Βουλγαρακης ο Ρουσοπουλος ο Καραμανλης Ο Παπανδρεου και οτι αλλο εμετικο και γελοιο υποκειμενο παρασε απο το μπουρδελο τη βουλη, μας κατεκλεψε και μας χρεοκωπησε στο ονομα της δημοκρατιας και του σοσιαλισμου και μπορουν να μιλουν οση ωρα θελουν.
    Κυριοι παρτε το χαμπαρι ερχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , φωτια στα μπατζακια σας.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση