GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση γνωριμίας της Πανηπειρωτικής με τον Μητροπολίτη Πρέβεζας

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο αυτής Γιώργο Οικονόμου και τ...



Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο αυτής Γιώργο Οικονόμου και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή , μαζί με αντιπροσωπεία της Αδελφότητος Αμμοτοπιτών Αθήνας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο αυτής Ζαχαρία Καψάλη και τον Αντιπρόεδρο Λουκά Παπακωνσταντίνου, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, τον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη της Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο, ,άνθρωπο σεμνό με πλήρη θεολογική και νομική κατάρτιση και του εξέφρασαν τα συγχαρητήρια για την εκλογή του και του ευχήθηκαν να έχει δύναμη και μακρότητα ημερών, να συνεχίσει δε και να επαυξήσει το έργο του μακαριστού κυρού Μελετίου.
Ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, του ανέλυσε τους άξονες δράσης της κορυφαίας οργάνωσης της αποδημίας, τα προβλήματα ανάπτυξης της Ηπείρου, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και τον διαβεβαίωσε ότι θα πρέπει να αισθάνεται ευτυχής που θα αρχίσει την Μητροπολιτική του διακονία από την περιοχή της Πρεβέζης, μια περιοχή που υστερεί σε ανάπτυξη, αλλά υπερτερεί σε πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό, σε ανθρώπους του πνεύματος, του διαλογισμού της σκέψης, των αγώνων, της προσφοράς και της δημιουργίας, με τους οποίους του ευχήθηκε να έχει καλή συνεργασία.
Ο Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε και τις δύο αντιπροσωπείες, διαβεβαίωσε δε από την πλευρά του, ότι ως καταγόμενος εκ Καρδίτσης και εξ Ευρυτανίας, αισθάνεται από τώρα Ηπειρώτης, ότι πηγαίνει στην Ήπειρο με τις καλύτερες διαθέσεις, ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου, θα είναι πάντοτε σε συνεργασία με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος για την επίλυση προβλημάτων κοινού ενδιαφέροντος και ότι θα είναι πάντοτε η πόρτα της Μητροπόλεως ανοιχτή σε κάθε άνθρωπο που θα ζητήσει τη βοήθειά του.
Αθήνα 16 Νοεμβρίου 2012
Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ


Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση