GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπούλιας- Νίκολιτς: Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση

Πεπεισμένος πως «η χώρα θα τα καταφέρει και θα βγει πιο δυνατή από την κρίση» εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπο...



Πεπεισμένος πως «η χώρα θα τα καταφέρει και θα βγει πιο δυνατή από την κρίση» εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Σέρβο πρόεδρο, Τόμισλαβ Νίκολιτς.
Ο κ. Παπουλιας τόνισε «θα βγούμε από αυτή την κρίση πιο δυνατοί και θα ανακουφιστεί ο ελληνικός λαός που υποφέρει πάρα πολύ».
Από την πλευρά του ο κ.Νίκολιτς υποστήριξε «Ο ελληνικός λαός είναι ικανός, έχει μάθει να κάνει θυσίες και θα βγει από την κατάσταση αυτή».
Ο πρόεδρος της Σερβίας πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Στο πλαίσιο αυτής, θα παρεβρεθεί σε γεύμα εργασίας παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ προβλέπεται συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επίσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, συνάντηση με επιχειρηματίες και επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης.
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση