GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εκλογές για να μην περάσουν τα μέτρα;

Θυμάμαι τη χθεσινή δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη ( εδώ ) και χαζεύω τη σημερινή δημοσκόπηση που δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα 3,5 μονάδων...

Θυμάμαι τη χθεσινή δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη (εδώ) και χαζεύω τη σημερινή δημοσκόπηση που δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα 3,5 μονάδων (εδώ). Μου φαίνεται ότι η παρακάτω εικόνα που βρήκα εδώ τα περιγράφει όλα.
Το ερώτημα είναι πια ένα: θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσεις; Θέλει να αναλάβει τις τύχες αυτής της χώρας; Ή προτιμά κάποια ακίνδυνα αυτογκόλ μέχρι να περάσουν τα μέτρα; Αλέξη;

3 σχόλια

  1. _______________________________
    Στρατούλης κουρδίζει τους ηλίθιους:

    Θα διαγράψουμε το χρέος αν δεν περάσουν τα μέτρα..!!

    Την ώρα που ο Λαφαζάνης δήλωνε στο ένα κανάλι ότι δεν μπορούν να κυβερήσουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
    ο Στρατούλης στο διπλανό, μας διέγραφε όλο το χρέος...

    Μιλάμε για τσίρκο κανονικό

    ΑΣΕ που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΟΛΛΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ,Η,ΟΧΙ ? ..χιχιχιχι

    Παπαδημούλης: Συμμαζευτείτε ρε μαλάκ@@ γιατί γίναμε ρόμπες ~~~~~~~~~~~~~
    «Ατυχή» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης την αλήθεια που ξέφυγε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».
    Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο Δημήτρης Παπαδημούλης συνέστησε στα στελέχη του κόμματος να είναι πιο προσεκτικά στις διατυπώσεις τους...

    Κάτι σαν το "ελάτε να οργανωθούμε ρε παιδιά να κάνουμε μια ληστεία της προκοπής"... δηλαδή!

    Ο κ.Λαφαζάνης εξαπέλυσε την Πέμπτη μία «ρουκέτα» τόσο κατά του κόμματός του,
    όσο και κατά του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.
    Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε.»

    Αργότερα ο κ. Λαφαζάνης επανήλθε με δηλώσεις του στον Real FM διευκρινίζοντας: «Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει και να κυβερνήσει θετικά ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τη χώρα. Είπα ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Είμαστε στα πρόθυρα να κυβερνήσουμε τη χώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
    » Αν όμως έλεγα ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση σε όλα και απαντήσεις στα πάντα είναι υποκρισία».
    « Έχουμε κάνει όμως μεγάλη προσπάθεια και προετοιμασία» πρόσθεσε και σημείωσε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να αποτελέσει την «αφετηρία μίας κυβερνητικής προσπάθειας»

    Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει ας πάρει έτοιμα στελέχη να παιξουν άμεσα μπάλα, να πάει η χώρα μπροστά, όπως η ...Μαριλίζα ! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδάκια μπορείτε να μας πείτε ,θέλετε να κυβερνήσετε η όχι? Μην πηγαίνει η ψήφος μας χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 30-50 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ 5000 ΕΩΣ 10.000 ΕΥΡΩ !ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ; ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ! ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ! ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ!

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 95%, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

    ΩΣ ΓΟΝΙΟΣ, ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΑΚΕ, ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ. ΤΩΡΑ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση