GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Με «λάβαρο» τη χουντική σημαία οι βουλευτές της Χ. Αυγής

Ένταση, επίδειξη της χουντικής σημαίας και αντισυγκεντρώσεις είναι η «περίληψη» της περιοδείας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην...


Ένταση, επίδειξη της χουντικής σημαίας και αντισυγκεντρώσεις είναι η «περίληψη» της περιοδείας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.
Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς άνοιξε τη σημαία -σύμβολο των Απριλιανών μπροστά σε μέλη του κόμματος που καταχειροκροτούσαν.
Μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων επιχείρησαν να κάνουν συγκέντρωση εκεί όπου θα μιλούσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με το βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη να τους χαρακτηρίζει ως παρακρατικούς και να κατηγορεί την αστυνομία ότι τους προστατεύει διαπράττοντας παράβαση καθήκοντος, τη στιγμή που παρακωλύει τη νόμιμη δραστηριότητα ενός κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου.Πηγή: skai.gr

2 σχόλια

  1. ΜΠΑ!

    ΕΓΙΝΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ;

    ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κασιδιάρης: «Αφήστε με να περάσω να τους γαμήσ@ όλους».
    Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης απειλεί «Θεούς και Δαίμονες» και υπόσχεται «νεκρούς» ζητώντας από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στη Χερσόνησο της Κρήτης να απωθήσει τους διαδηλωτές ενάντια στη Χρυσή Αυγή.

    Εκτός εαυτού ο βουλευτής του Κοινοβουλίου ζητάει από τον Αξιωματικό της ΕΛΑΣ να ανοίξει το φραγμό για να πλησιάσει στην ομάδα των διαδηλωτών που φωνάζει συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.

    Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακούγεται στο βίντεο (1:36) του cretalive.gr να λέει «Θα τους γα… όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς»!

    Στη συνέχεια απειλεί τους αστυνομικούς με μήνυση «Για παράβαση καθήκοντος» και λέει χαρακτηριστικά: «Έρχονται και σπάνε τα αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε και τον π… και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση