GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΘ: Παραιτήσου τώρα Μυλόπουλε

Σκληρή ανακοίνωση του ΕΚΘ για τη σημερινή σύλληψη 11 εργολαβικών υπαλλήλων στο ΑΠΘ που πραγματοποιούσαν κατάληψη Την άμεση παρα...


Σκληρή ανακοίνωση του ΕΚΘ για τη σημερινή σύλληψη 11 εργολαβικών υπαλλήλων στο ΑΠΘ που πραγματοποιούσαν κατάληψη
Την άμεση παραίτηση του πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, ζητεί η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).
Σε ανακοίνωσή του το ΕΚΘ καταδικάζει τα πρωτοφανή, όπως τα χαρακτηρίζει, γεγονότα που εκτυλίχτηκαν στο ΑΠΘ τα ξημερώματα, με την επέμβαση των ΜΑΤ στο Πανεπιστήμιο και τη σύλληψη των 11 εργαζομένων, «ικανοποιώντας έτσι το αίτημα του πρύτανη του ΑΠΘ που ζητούσε την «απελευθέρωση» του Πανεπιστημίου από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων».
«Προκαλούν αλγεινή εντύπωση, οι αναξιόπιστες τακτικές και πολιτικές του κ. Μυλόπουλου που ενώ ζητάει από τον εισαγγελέα να παρέμβει με «στοργή» κατά των εργαζομένων που μάχονται για τη δικαίωση τους, σήμερα, μετά τη σύλληψη των 11 εργολαβικών, ζητάει από τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, να τους αφήσει ελεύθερους», τονίζει το ΕΚΘ.
«Η στάση του και οι χειρισμοί του δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις του για συνέχεια του εμπαιγμού κατά των εργαζομένων. Το ΕΚΘ συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των εργολαβικών εργαζομένων και στην απόφαση τους για συνέχεια των κινητοποιήσεων και ζητάει παραιτηθεί τώρα ο πρύτανης του ΑΠΘ», καταλήγει η ανακοίνωση.
Να σημειωθεί πως λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα άντρες των ΜΑΤ εισέβαλαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παρουσία εισαγγελέα και απομάκρυναν τους εργολαβικούς υπαλλήλους που βρίσκονταν στην κατάληξη.
Από την επέμβαση της αστυνομίας συνελήφθησαν 11 άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Η επέμβαση της αστυνομίας, η οποία εκτελούσε εισαγγελική παραγγελία, ήταν σύντομη και διήρκησε περίπου 10 λεπτά. Οι 11 συληφθέντες οδηγήθηκαν στις 11.00 στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και τους παρέπεμψε να δικαστούν στο αυτόφωρο.
Πηγή: voria.gr

4 σχόλια

  1. Κάτσε ρε, που θα παραιτηθεί, τώρα που τρέχει καινούργιο πρόγραμμα γάμων εις την Πόλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο… και χαβούζα.

    Κάποιοι είναι σαν τα ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ μανιτάρια,
    ζουν στο σκοτάδι και τρέφονται
    με φρέσκια κοπριά
    γι αυτό και δεν ενοχλούνται από τα σκουπίδια.

    Έτσι μάθανε.
    τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του ΠΑ$$ΟΚΙΣΜΟΥ
    και τα ακροαριστερτα -απόβλητα


    ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ Τα ΖΏΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    σε ΣυριζΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ, μποχιασμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..δεν είναι μόνο τα Συριζα σκουπίδια του ΑΠΘ.
    Το ΑΠΘ είναι άντρο ανομίας, είναι το ορμητήριο κουκουλοφόρων πάσης φύσεως γι΄αυτό πρέπει να γίνει πραγματική κάθαρση, ν΄ανοίξουν όλα τα υπόγειά του να δούμε τι υπάρχει μέσα.

    Ο φοιτητικός κόσμος του ΑΠΘ είναι υπό ομηρία, χρόνια τώρα, έχει καπελλωθεί από αναρχοαριστερίστικα στοιχεία, που κόβουν και ράβουν, που κάνουν συνελεύσεις σικέ, που παίρνουν και εκτελούν αποφάσεις μειοψηφίας, κλείνοντας και καταλαμβάνοντας τ0 πανεπιστήμιο, βρομίζοντάς το και καταστρέφοντας τη δημόσια περιουσία.

    Αυτά δεν μπορεί να γίνονται έτσι τυχαία, υπάρχει κάλυψη και μάλιστα ισχυρή.

    Πρέπει να πέσει φως , πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι που ασελγούν πάνω στα παιδιά μας που κόπο στέλνουμε να σπουδάσουν στο ΑΠΘ.

    Το πανεπιστήμιο μιας χώρας είναι ο κθρέφτης της. Δεν νοείται μια χώρα Ευρωπαϊκή να έχει τέτοιο τριτοκοσμικό και πιο κάτω,
    επίπεδο πανεπιστημίου και ν΄ανέχεται έκνομες συμπεριφορές απ΄όπου και να προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαγωνισμός απελευθέρωσης:
    Παίξτε και κερδίστε !
    Συναγερμός: όποιος ζητήσει πρώτος την απελευθέρωση των συλληφθέντων στο ΑΠΘ, κερδίζει χρυσούν ωρολόγιο.

    Όπως διαβάσατε σε προηγούμενη είδηση, απομακρύνθηκαν τα ξημερώματα 11 καταληψίες "εργολαβικοί" οι οποίοι...
    συνελήφθησαν από μικρή αστυνομική δύναμη.
    Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις -και αφού ξύπνησαν οι πρώτοι αλληλέγγυοι- θα αρχίσουν οι δηλώσεις συμπαράστασης, θα ακολουθήσουν οι αιτήσεις απελευθέρωσης των αγωνιστών και όταν το μεσημέρι ξυπνήσουν και οι "επαναστάτες" θα ακολουθήσουν πορείες και δυναμική εμφάνιση μπροστά στα δικαστήρια, η οποία θα δώσει τον επαναστατικό τόνο, που απαιτείται, για να γοητευτούν οι δικαστίνες από τον μάτσο επαναστάτη και να τον αθωώσουν.

    Και το ερώτημα που μπαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι:
    θα τραβήξει σε μάκρος αυτό το γαϊτανάκι διαμαρτυρία πολιτών - εισαγγελική εντολή - επέμβαση αστυνομίας - σύλληψη - προσαγωγή στα δικαστήρια - αθώωση;

    Για ποιό λόγο γίνονται όλα αυτά και δεν αφήνουμε να κυριαρχήσει η λογική και τακτική των καταληψιών, πιό ολοκληρωτικά και πιό γρήγορα ;

    Για να ζήσουμε pericolosamente την επαναστατική δράση και να ανέβει η λίμπιντο...
    είναι η απάντηση.

    "Επανακατάληψη" του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ έγινε πριν από περίπου μισή ώρα. Οπως έγινε γνωστό ομάδα ατόμων...βρίσκεται ξανά στο χώρο όπου τα ξημερώματα πραγματοποίησαν επιχείρηση οι αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ συλλλαμβάνοντας συνολικά 11 άτομα, εργολαβκούς υπαλλήλους, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

    Seleo.gr News
    στις 20:53

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση