GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκανδαλίδης: Επιλέγει αποχή και ο Βενιζέλος τον διαγράφει

Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο να απουσιάσει από την αποψινή κρίσιμη ψηφοφορία για τα μέτρα ο Κώστας Σκανδαλίδης, γεγονός που θα τον οδηγή...

Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο να απουσιάσει από την αποψινή κρίσιμη ψηφοφορία για τα μέτρα ο Κώστας Σκανδαλίδης, γεγονός που θα τον οδηγήσει εκτός ΠΑΣΟΚ προκαλώντας ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι … ο κ. Σκανδαλίδης κατέληξε να μην ψηφίσει τα μέτρα και θα προτιμήσει να απουσιάσει από την αποψινή ψηφοφορία. Αν αυτό συμβεί τότε θα ευρεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ αφού ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος έχει προειδοποιήσει τους «αντάρτες» ότι καταψήφιση των μέτρων σημαίνει ότι οι «δρόμοι θα χωρίσουν».
Αν απουσιάσει ο κ. Σκανδαλίδης από την ψηφοφορία τότε θεωρείται βέβαιο ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα τόσο ο Γιάννης Κουτσούκος όσο και ο Μάρκος Μπόλαρης. Ο τελευταίος, σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους ανέπτυξε το γνωστό σκεπτικό του κατά των μέτρων, παρόντος και του Ανδρέα Λοβέρδου, οπότε παρενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη για να ρωτήσει :
«Ακόμη να τον πείσετε;» για να της απαντήσει ο κ. Μπόλαρης «δεν προσπαθώ …να πεισθώ, αλλά να πείσω» και η φράση του αυτή ερμηνεύεται ότι ο βουλευτής Σερρών δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα ψηφίσει όχι, παρών ή θα απέχει.
Αν οι εν λόγω βουλευτές καταψηφίσουν τα μέτρα και διαγραφούν από το ΠΑΣΟΚ τότε προμηνύονται ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα.

5 σχόλια

  1. Οτι και να επιλεξεις τωρα συντροφε Κωστα δεν εχει κανενα νοημα γιατι η επιλογη που εκανες την ημερα που δηλωνες στο αντικειμενικο Μεγαλο καναλι οτι πρεπει αμεσα να γινει αλλαγη ηγεσιας, δεν σου εξασφαλιζει καμια συμπαθεια απο μερους μας (για τον ΓΑΠ μιλαω). Για ολα αυτα που κανατε θα πληρωθειτε πολιτικα συντομα. Βεβαια τον κυκλο σας τον κλεισατε και τωρα μας γραφετε κανονικα αλλα δεν φταιτε εσεις αλλα εμεις τα κοροϊδα που σας στηριζαμε απο το 1974 παρακαλω. Και θετω σε σενα και ολους τους εμπλεκωμενους αυτο που εγραψε ο κ.Παπουτσης, ποιο ητανε το κερδος κατα'αρχην του Λαου και της Χωρας και του Πασοκ δευτερευοντως, η απομακρυνση του Παπανδρεου και ειδικα με αυτο τον τροπο??? Τι αλλαξατε?? Μονο ενα αλλαξατε, Κανατε τον Βενιζελο εναν αποτυχυμενο Αρχηγο, εναν πολεμιο του κομματος σας και της πολιτικη σας και νυν υπερ-μνημονιακο τον κανατε Προθυπουργο, τον Τσιπρα τον κανατε Αξιωματικη αντιπολιτευση και το επιστεγασμα της αφροσυνης σας, φερατε την Χ.Α στην Βουλη και σας βαραει καρπαξιες. Αυτα ειναι τα επιτευγματα σας με τον Λαο στο καναβατσο να του λετε ψεμματα μεχρι την τελευταια στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ""ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ"" ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΧΙ ΚΙ'ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 5% ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ "ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ" ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ; ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟ 1978-80 ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε θα φύγει ο Σκανδαλίδης; Ρε γίνεται ΠΑΣΟΚ χωρίς τον Σκανδαλίδη; Σας ρωτάω, γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν αντιληφθεί τι έχουν κάνει. Είναι θλιβεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιά που να ξεπέσουν στα μπλογκς για να βγάζουν κατευθυνόμενες φήμες. Είχαν τους δημοσιογράφους των δημοκρατικών ΜΜΕ που μύριζαν κάθε πορδή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση