GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Κύβος» ανανεώνεται

Το Nissan Cube μπορεί στην Ιαπωνία να είναι εμπορικά επιτυχημένο, ωστόσο, στον υπόλοιπο κόσμο δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Μια ματιά...

Το Nissan Cube μπορεί στην Ιαπωνία να είναι εμπορικά επιτυχημένο, ωστόσο, στον υπόλοιπο κόσμο δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Μια ματιά στις φωτογραφίες, μπορεί να εξηγήσει τα αίτια της κακοδαιμονίας του. Ο λόγος φυσικά για τον ιδιόμορφο σχεδιασμό του.
Ωστόσο, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έκρινε πως ο «Κύβος» χρειάζεται μια αναβάθμιση για την επόμενη χρονιά.
Έτσι, η χρωματική του γκάμα περιλαμβάνει πλέον και νέες αποχρώσεις, ενώ διατίθεται και πακέτο με επιπλέον «καλούδια» για το όχημα. Ταυτόχρονα, έρχεται σε δύο εκδοχές που ονομάζονται «Axis» και «Rider Performance Spec». Η πρώτη προσθέτει στους τομείς της πολυτέλειας, ενώ η δεύτερη στο σπορ χαρακτήρα.
Η αναβάθμιση αφορά και στο μηχανικό σύνολο 1,5 λίτρων που κινεί τον «Κύβο», ο οποίος παράγει πλέον 110 ίππους και έρχεται με σύστημα start/stop. Έτσι, είναι πιθο οικονομικός με κατανάλωση μόλις 5.3 l/100km.
Δείτε τις φωτογραφίες του Nissan Cube με την ιδιαίτερη αισθητική….
 Ο «Κύβος» ανανεώνεται

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση