GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν η διοίκησις βιάζει...

3 σχόλια

  1. ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ,ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΗΔΟΝΗ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ,ΣΦΙΞΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταθερα πρωτο το ΠΑΣΟΚ σε ολες τις δημοσκοπησεις.

    Σύμφωνα με όλες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα, το ΠΑΣΟΚ διατηρεί σταθερά την πρώτη θέση.

    Όπως θα σας εξηγούσε και ο Ηλίας Νικολακόπουλος τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν οτι πλέον το ΠΑΣΟΚ έχει αναπτύξει μια δυναμική εξουσίας.
    Μην μπερδεύεστε με τα ονόματα. Μπορεί τύποις το ΠΑΣΟΚ να αναφέρεται στις....δημοσκοπήσεις ως “ΣΥΡΙΖΑ”, στην ουσία όμως το ΠΑΣΟΚ που όλοι αγαπήσαμε από το 1981 και μετά, παραμένει πρώτη δύναμη στην καρδιά του λαού.

    Με τα δοκιμασμένα στο χρόνο στελέχη όπως η Λούκα, ο Φωτόπουλος, ο Μιχελογιαννάκης αλλά και με νέες προσθήκες δυναμικού, όπως η νέα και φέρελπις αρθρογράφος της Αυγής, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει πλώρη για την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σώματα ασφαλείας οφείλουν να δώσουν οπλισμό στο κόσμο και οι Ελληνες αξιωματικοί να κατευθύνουν τον κόσμο ναι κηρύξουν πόλεμο στους κατακτητές... ΆΜΕΣΑ ΜΕ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ ..ΔΕΝ ΛΕΜΈ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ... ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΆΦΗ ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ...ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΞΟΥΜΕ ...

    Η Ο.Π.Λ.Α...ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση