GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή

Ένας παλαιστίνιος έφηβος έχασε τη ζωή του σε αεροπορική επιδρομή του ισραηλινού στρατού στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, κοντά στα...

Ένας παλαιστίνιος έφηβος έχασε τη ζωή του σε αεροπορική επιδρομή του ισραηλινού στρατού στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.
Ο ο Άσραφ αλ Κούντρα, εκπρόσωπος των υπηρεσιών υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς δήλωσε: «Ο Χμέιντ Γιούνες Αμπού Ντάκα, 13 ετών, σκοτώθηκε από σφαίρες από ισραηλινό ελικόπτερο κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στις περιοχές Αμπασάν και Καράρα».
Μάρτυρες δήλωσαν ότι τα ισραηλινά ελικόπτερα άνοιξαν πυρ, ενώ ισραηλινά άρματα μάχης πραγματοποιούσαν μια περιορισμένη εισβολή στο ανατολικό τμήμα της Χαν Γιούνες.
Παλαιστίνιοι μαχητές έριξαν βλήματα όλμου κατά των αρμάτων μάχης, προκαλώντας σύντομη ανταλλαγή πυρών, σύμφωνα με τους μάρτυρες. Ο ισραηλινός στρατός δεν επιβεβαίωσε άμεσα τις πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση