GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η πλειοψηφία των πανεπιστημιακών ήθελε να εφαρμοστεί ο νόμος»...

Με συμμετοχή άνω του 80% ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης σε 38 από τα ...

Με συμμετοχή άνω του 80% ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης σε 38 από τα 40 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Αυτό επισήμανε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία των Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Όπως είπε ο υπουργός, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας ήθελε να εφαρμοστεί ο νόμος και να προχωρήσουν μπροστά.
Ο κ. Αρβανιτόπουλος σημείωσε ότι το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση είναι σε διαβούλευση, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι ο εξορθολογισμός των πανεπιστημίων.
Αναφερόμενος στην κατάργηση τμημάτων, είπε ότι δε θα υπάρξει αποχώρηση του διδακτικού προσωπικού, αλλά διαφορετική κατανομή, ενώ οι φοιτητές θα πάνε σε αντίστοιχα τμήματα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι θα υπάρξει αναβάθμιση του πτυχίου των φοιτητών.
Αναφορικά με τους επιτυχόντες καθηγητές του ΑΣΕΠ που δεν έχουν προσληφθεί, δήλωσε ότι το θέμα τους θα εξεταστεί μέχρι το τέλος του 2012, ενώ για την κατάσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι πρέπει οι πρυτανικές αρχές σε συνεργασία με το δήμο να επιλύσουν το ζήτημα, καθώς δεν αφορά μόνο την εικόνα του πανεπιστημίου, αλλά πρόκειται για θέμα υγείας.
Επιπλέον, σχετικά με τις μετεγγραφές των φοιτητών, είπε ότι έχουν τεθεί κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια και αφορούν τους πρωτοετείς φοιτητές. Απαντώντας σε ερώτηση εάν θα μπορούν να πάρουν μετεγγραφή φοιτητές άλλων ετών, απάντησε ότι αυτό είναι «δύσκολο».
Τέλος, γνωστοποίησε ότι υπεγράφη προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Πειραιά για το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, προκειμένου να καλυφθούν τα λειτουργικά του έξοδα, ώστε να μπορεί το θέατρο να παραδοθεί στους πολίτες. Μάλιστα, σημείωσε ότι πρέπει να γίνει πόλος πολιτισμού, καθώς αποτελεί στολίδι για την Ελλάδα.

4 σχόλια

  1. Μα! Τοπαμε.
    Ενας Παπαδοπουλος και ΑΜΕΣΗ συλληψη και ΕΚΤΕΛΕΣΗ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Τοπαμε δεν τοπαμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίζουν τα πάντα.

    Δημοσιογράφοι με παγωμένο ιδρώτα να τους λούζει τρέχουν.

    Τι θα γίνει με την δόση?

    Η Μερκελ θα τα χώσει?
    Θα τα βρει με την μαριονέτα του Δ.Ν.Τ.........

    Πρέπει να πάρουμε την δόση κάναμε το καθήκον μας διατυμπανίζουν οι Πρετεντέρηδες σαν εκπρόσωποι τύπου του Σαμαρα.

    Πρέπει να δοθεί πολιτική λύση για το χρέος.

    Δεν γίνεται αλλιώς.Έχουμε καταφέρει πολλά ο αισιόδοξος ΜΠΑΜΠΗΣ ο Παπαδημητρίου.

    Ναι!!!Πήραμε και επιμύνκηση.
    Τα μαύρα χάλια της τηλεοπτικής μας Μπουρδεολογιας ,των τηλεκατευθυνόμενων δημαγωγών -{{{{δημοσιογράφων}}}}} .


    Η προπαγάνδα των εξουσιαστικών μηχανισμών προσπαθεί να σβήσει από την μνήμη των ανθρώπων τα πρόσφατα μέτρα που ψηφίστηκαν.

    Τα πρόσφατα μέτρα σφίγγουν περισσότερο την θηλιά στον λαιμό της Ελλάδας.

    Ο κοινωνικός ιστός διαλύεται.


    Όποιος προλάβει,πρόλαβε να πάρει τρόφιμα από το σούπερ μαρκετ σαν τις εικόνες στην πολύπαθη Αργεντινή.

    Εκεί φτάνουμε.Όλοι το γνωρίζουν.

    Η ύφεση διαλύει τα πάντα,η ανεργεία εκτοξεύεται,οι αυτοκτονίες,οι άστεγοι,η ξενοφοβία,οι ρατσιστικές επιθέσεις,η άνοδος του νεοναζιστικού κόμματος,η φτώχεια σκοτώνει αργά και βασανιστικά.

    Ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις συζητήσεις για το 2020-2023 ενώ τα φάρμακα, ΨΩΜΊ, ΓΆΛΑ, αρχίζουν να έχουν έλλειψη από το 2012!!!!ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ -ΕΡΓΑΣΊΑ-ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ... Η ΏΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΆΣΧΕΙ ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΆ ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΆ. .


    Περιμένοντας την δόση.Σαν τον οργανισμό του τοξικομανή καταρακωμένος.

    Σε αυτήν την χώρα που μεγαλώσαμε όλοι κανείς δεν περίμενε ότι θα θα ζούσαμε περιμένοντας μια δόση.

    Άντε να δούμε θα πάρει την σύνταξη ή τον μισθό ο πατέρας κι η μάνα να την βγάλουμε και αυτόν τον μήνα , αυτό λένε τα νέα παιδιά, τα σπουδαγμένα άνεργα παιδιά ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ με τον Ευαγγελάτο τον Πρετεντερη μας λένε ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΔΟΣΗ;

    Ως πότε όμως? κάποια στιγμή η χύτρα που δεν έχει εξαγωγή θα εκραγεί γιατί ΒΡΆΖΕΙ ΒΡΆΖΕΙ και δεν σταματά....

    Η Ο.Π.Λ.Α .. Μπούντζουκας Τηλέμαχος ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α..βρε πούστη έχεις και αυπνίες

    μετά τα βιάγκρα που κατεβάζεις για να γαμάς το πληκτρολόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 24 Νοε 2012 12:23:00 μ.μ ..
    Άκου κωλόπαιδο είμαι στο σπίτι γιατί , οι πόνοι δεν με αφήνουν να κοιμηθώ, ίσως κοιμηθώ μια και έξω και δεν σε ενοχλώ ..Μη μου βάζεις ιδέες να κοιμηθώ μια και καλή με μερικούς σαν εσένα , γιατί εγώ ξέρω τι περιμένει εσύ θα χέστης επάνω σου όταν με δεις -ΑΝ ΜΠΡΟΛΑΒΗΣ ..

    Η Ο.Π.Λ.Α .. Μπούντζουκας Τηλέμαχος ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση