GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα η δίκη του Βαξεβάνη για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ

Αρχίζει σήμερα η δίκη του δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού HotDoc, Κώστα Βαξεβάνη, για τη δημοσιοποίηση της φερόμενης ως λί...


Αρχίζει σήμερα η δίκη του δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού HotDoc, Κώστα Βαξεβάνη, για τη δημοσιοποίηση της φερόμενης ως λίστας Λαγκάρντ.
Η δίκη αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όπως είχε προαναγγείλει ο δικηγόρος του κ. Βαξεβάνη, Χάρης Οικονομόπουλος, θα παραστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης κάποια από τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.
Επίσης όπως αναφέρει το sofokleousin.gr, ο κ. Βαξεβάνης γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι θα παρουσιαστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

1 σχόλιο

  1. Μα ποιον θα συλαμβάνανε τον "όμοιό" τους χρυσαυγίτη που τρομοκρατεί στους δρόμους τους βομβαρδισμένα κυνηγημένους από τα χωριά της πατρίδας τους? το γνήσιο τρομοκράτη της διεφθαρμένης τους συνείδησης θα κυνηγήσουν οι λι(η)στο-δεμένοι της Λαγκάρτ!

    Άκου εκεί άεργοι και να χουν βοσκοτόπια χωρίς τετράποδα! εμ!!! γιατί τότες το γρασίδι να μην έχει σαν οφσορ εταιρία την κυριότητα και επί του εδάφους?

    Α!!! αυτό θα πρέπει να το δει κανείς πολιτικά και επιστημονικά, και μάλλον χρίζει εισαγγελική έρευνα απότοκης προανακριτικής εισαγγελικής έρευνας.

    "..γενική εἶναι η ἐξαχρείωσις ἀρχόντων καί ἀρχομένων.." σιγά μη φοβηθούν την κρεμάλα

    Μέχρι και τον Άρειο Πάγο θα εξαναγκάσει η Λαγκάρτ να ψάξουν για το σκάνδαλο που δεν ερευνά ο/η εισαγγελέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση