GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαξεβάνης: Η απόφαση είναι η απελευθέρωση της δημοσιογραφίας

Αθώος κρίθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης. Το δικαστήριο αθώωσε πριν από λίγο τον Κώστα Βαξεβάνη με τον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα να...


Αθώος κρίθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης. Το δικαστήριο αθώωσε πριν από λίγο τον Κώστα Βαξεβάνη με τον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα να ξεσπά σε χειροκροτήματα.
«Την απόφαση την ξέρετε. Η απόφαση βγήκε μέσα από τις εξελίξεις. Ήταν απελευθέρωση της δημοσιογραφίας. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια πολύ σοβαρή νομολογία που επιτρέπει στους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της δίκης ο δημοσιογράφος ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε τόσο τα ξένα μίντια για τη συμπαράσταση όσο και πολλούς Έλληνες δημοσιογράφους.

7 σχόλια

  1. ΚΑΙ....Η παπαριά της ημέρας -Κωνσταντοπούλου:
    Η λίστα Λαγκάρντ ίσως αγοράστηκε, τα απόρρητα κονδύλια αυξήθηκαν 100 εκατ. ευρώ.

    [Οι άλλες χώρες αγόρασαν τη λίστα για 2,3 άντε 5 εκ ευρώ και εμείς μπορεί να τα αγοράσαμε για 50 εκ... μας λέει ο αλογομούρα!

    Έτοιμη κι αυτή να κυβερνήσει..!!]


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κόνραντ Αντενάουερ ή πιό σωστά Άντεναουερ ήταν καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας και δήμαρχος της Κολωνίας.

    Στην Ελλάδα υπάρχει ένα ίδρυμα, ΕΚΕΊ έχουν κάνει εκπαιδεύσει οι ΝΕΟ δημοσιογράφοι ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ έχουν πάρει εργολαβία με μερικούς πολιτικάντηδες να τρομάξουν τον Ελληνα συνάδελφο τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ..

    Η Ο.Π.Λ.Α έχει ΤΟ ΣΙΝΤΙ , όμως εμείς δεν θα πούμε ονόματα ΠΟΤΕ γιατί θα κάψουμε την ερευνα μας.. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΏΝ ( Η καθυστέρηση στην δημοσιοποίηση της λίστα , ήταν για να ξεπλυθούν ΟΝΌΜΑΤΑ ) από αυτό εδώ το μικρο σαιτ το είχαμε επισημάνει και στον
    κ. Βαξεβάνη ο οποίος πήρε ένα στικακι από μυστικές υπηρεσίες η οποίες έβγαλαν κάποια ονόματα τα οποία ήταν για το θεά Αθηνε ξέρουν ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ ΚΑΜΙΆ ΤΡΆΠΕΖΑ ,ΑΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ , ο κ. Βαξεβάνης έκανε ότι κάθε δημοσιογράφος ΟΜΩΣ δεν ΕΊΝΑΙ αυτή Η ΛΊΣΤΑ ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΣΑ..

    Η Ο.Π.Λ.Α...
    Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζω οτι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Βαξεβάνη ήταν και η Δήμητρα Γαλάνη.

    Για να μην έχουμε πάλι καμμια παρεξήγηση:

    Η κα Γαλάνη θα εμφανιστείκε ως φυσικό πρόσωπο
    ή ως “Δήμητρα Γαλάνη ΕΠΕ”;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει το προβάδισμα του καθώς συγκεντρώνει 25,5% έναντι 22% της ΝΔ.

    Χρυσή Αυγή 13%

    ΠΑΣΟΚ 7%

    Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

    ΚΚΕ 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 4,5%

    Κι αυτά πριν ανακοινωθούν τα μέτρα και να ψηφιστούν. Ο Αντωνάκης Κωλοτούμπας τρέμει. Ξέρει ότι ακόμα κι αν ψηφιστούν τα μέτρα οριακά, ο λαός θα τον ανατρέψει. Αυτά τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν, κι αν πάνε να τα εφαρμόσουν ή θα έχουμε εμφύλιο ή θα έχουμε νέα Γαλλική Επανάσταση της αστικής τάξης και των προδομένων Νεοδημοκρατών.

    Η ΝΔ έχει χάσει το 1/3 των ψηφοφόρων του Ιουνίου, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο, πριν το μπάχαλο των 3 τελευταίων ημερών, που το οδηγούν παρέα με τη ΔΗΜΑΡ στο 4% και πιο κάτω. Η ΔΗΜΑΡ αν κάνει κωλοτούμπα και ψηφίσει τα μέτρα θα έχει τη τύχη του ΛΑΟΣ ! Με τη ψήφιση των μέτρων η Χ.Α θα πάει στο 20% τουλάχιστον και οι ΑΝΕΛ στο 12 με 15%. Οι ηλίθιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνουν ότι με τα άθλια οικονομικά, φορολογικά μέτρα βάζουν σε κίνδυνο και το κοινοβουλευτικό πολίτευμα, αφού ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ακόμα και κεντρώους να σκέφτονται τη λύση της Χ.Α !
    Φυσικά οι βουλευτές της ΝΔ εξευτελίζονται με τις προεκλογικές κωλοτούμπες κι αν ψηφίσουν τα μέτρα, δεν θα πατάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες ! Αλλά είναι κοτούλες λιράτες, που τους κάνει ότι θέλει ο ψευτοτυφώνας Αντωνάκης ! Σαμαράκια έρχεται το τέλος σας ! Φρικτό πολιτικό τέλος θα έχετε, αν δεν αλλάξετε μυαλά και πλώρη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10,45

    ΕΕΕΕ...ΚΑΙ !!!!!!!!!!!



    Ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει, αλλά θέλει να ρίξει την κυβέρνηση !

    Ανακοίνωση του κόμματος ζητά από τους βουλευτές του να μην ψηφίσουν τα μέτρα για να πέσει η κυβέρνηση...!

    Χρειάστηκαν μόλις τέσσερις μήνες κυβερνητικής θητείας για να φτάσει η κυβέρνηση σήμερα να παραπαίει, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καλεί τους βουλευτές να καταψηφίσουν τα μέτρα και τον λαό να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

    Η ανακοίνωση έρχεται μετά τις δηλώσεις του κ. Λαφαζάνη,
    ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει.
    Τις δηλώσεις αυτές ωστόσο επιχείρησε να ανασκευάσει αργότεραλέγοντας ότι «μπορούμε να κυβερνήσουμε, αλλά χρειαζόμαστε πολύ προετοιμασία…».

    Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προετοιμασμένος για να κυβερνήσει, αλλά ωστόσο ζητά να πέσει η κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!Ο ΔΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.....ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ?ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΧΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΥΓΚΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση