GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά έγιναν κουρελόχαρτο»

«Τα νέα μέτρα απαγορεύουν ακόμα και την επιβίωση τους», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις επικείμενες περικοπές στα μισθο...

«Τα νέα μέτρα απαγορεύουν ακόμα και την επιβίωση τους», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις επικείμενες περικοπές στα μισθολόγια των ένστολων και στις συντάξεις των απόστρατων.
Επισημαίνει, επίσης, πως «για αρκετά χρόνια χρησιμοποίησαν τους ένστολους και τις οικογένειες τους με ανεφάρμοστες δεσμεύσεις για να πετύχουν κυβερνητικές αυτοδυναμίες», ενώ κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για αθέτηση των προεκλογικών και μετεκλογικών του δεσμεύσεων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Όπως φαίνεται η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να βυθίσει στη φτώχεια όποιον φοράει στολή. Για αρκετά χρόνια χρησιμοποίησαν τους ένστολους και τις οικογένειες τους με ανεφάρμοστες δεσμεύσεις για να πετύχουν κυβερνητικές αυτοδυναμίες.
Οι πρόσφατες προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά, που δόθηκαν ώστε να συναινέσουν οι ένστολοι στο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού έγιναν κουρελόχαρτο. Οι μάσκες έπεσαν. Η νεοφιλελεύθερη τρικομματική κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να ξεμπερδεύει με τον υποτιθέμενο σκληρό πυρήνα του κράτους για να ολοκληρώσει γρηγορότερα την εξαθλίωση ολόκληρου του λαού και το ξεπούλημα της χώρας.
Η εγχώρια τρόικα τους λέει ότι «Πατριωτικό καθήκον» είναι να εξαθλιωθούν χωρίς να διαμαρτυρηθούν. Πραγματικό πατριωτικό καθήκον και συνταγματική υποχρέωση των ενστόλων και των αποστράτων είναι να ξεσηκωθούν μαζικά, ειρηνικά και αποφασιστικά ώστε μαζί με τον υπόλοιπο δοκιμαζόμενο λαό να δώσουν τέλος στις πολιτικές του μνημονίου και την κοινωνική γενοκτονία που μετατρέπουν την χώρα μας σε αποικία και οδηγούν τον λαό στην εξαθλίωση».

3 σχόλια

  1. Όλοι στους δρόμους για την ανατροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΟΙ ( ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ) ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 50-100 ΕΥΡΏ ( ΤΟ ΔΙΗΜΗΕΡΟ ). ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ Ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !

    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ. ΚΟΙΝΩΣ, ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ( ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ( Ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 24 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΤΗ ΔΟΣΗ !!!! ) ΣΟΥ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !

    ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016. ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ 2017 ; ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ;

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ; ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. V) Κατάργηση δώρων Χριστουγέννων -Πάσχα και επιδόματος αδείας

    Από 1.1.2013 τα επιδόματα και δώρα εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας, που προβλέπονται από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη νόμου ή κανονιστική πράξη ή καταστατική διάταξη για τους συνταξιούχους και βοηθηματούχους όλων των φορέων και τομέων κύριας και επικουρικής ασφάλισης αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας καθώς και του ΟΓΑ, του ΝΑΤ και της Τράπεζας της Ελλάδος καταργούνται.

    ΑΥΤΆ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ ΡΕ;.. ΟΙ ΠΟΤΑΜΟΊ ΘΑ ΞΕΒΡΆΖΟΥΝ ΤΑ ΠΤΏΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΣΑΣ....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΠΛΑ ΣΑΣΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ..ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ..Ε ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση